Horoskop za danas, petak 15. februar 2019. godine: Strelac želi iskrenu ljubav, a Rak ima probleme sa finansijama

Dnevni horoskop otkriva kakva nas sudbina očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja tokom 15. februara 2019. godine!

OVAN

Poverenje svojih nadređenih ćete zadobiti ako pokažete više takta i odgovornosti. Vaša dilema između dva potencijalna partnera će se najverovatnije završiti izborom starijeg i iskusnijeg. Povedite računa o srcu.

BIK

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete uz pomoć neke osobe sa kojom ste u srodstvu doći do veće zarade. Vaša veza je nedefinisana i zbunjuje vas. Ni sami niste sigurni šta želite. Povedite računa o ishrani.

Da li ste spremni za period Vatrenog Tigra: kineski horoskop otkriva kakva nas karma prati do 6. marta 2019. godineDa li ste spremni za period Vatrenog Tigra: kineski horoskop otkriva kakva nas karma prati do 6. marta 2019. godineMesečni kineski horoskop do 6. marta 2019. godine - evo šta nam donosi period Vatrenog Tigra u kombinaciji sa godinom zemljane…

BLIZANCI

Poslovno putovanje koje ste planirali se neće odvijati onako kako ste očekivali. Spremite se za manje komplikacije. Vaš odnos sa partnerom je prilično nestabilan i napet. Moguće je da oboje krijete nešto. Izbegavajte poroke.

RAK

Ako preterate sa troškovima, posledice će biti i teže od očekivanih. Povedite računa o raspolaganju novcem. Razmišljate koji je najbolji način da saopštite partneru da želite da prekinete vezu. Promenite režim ishrane.

LAV

Nagrada koju očekujete za veliki trud koji ste uložili na poslovnom polju će doći sa zakašnjenjem. Nemojte da se razočarate. Sve više osećate da su razlike između vas i partnera prevelike. Moguća je povišena temperatura.

DEVICA

Vaš posao je naporan i sve vas više iscrpljuje. Osećate da vam treba odmor, ali da nije prava situacija da ga uzmete. Primećujete da osoba sa kojom ste u vezi očekuje od vas i mnogo toga što joj niste obećali. Dobro zdravlje.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.