Dnevni horoskop za četvrtak 28. februar 2019. godine: Rak je magnet za ljubav, a Devicu prati loša energija na poslu

Dnevni horoskop za četvrtak 28. februar 2019. godine - vreme je da naše srce ponovo oseti magiju ljubavi!

OVAN

Nervoza koja dolazi iz vašeg poslovnog okruženja utiče i na vas lično. Moguće je da razmišljate o promeni posla. Očekuje vas period u kom ćete razmišljati o prekidu neke emotivne veze u ste nezadovoljni. Povedite računa o nervima.

BIK

Mogući su problemi koji se vezuju za nesuglasice sa saradnicima. Vi ste tvrdoglavi i ne želite da popustite prvi. Želite neko vreme da se zabavljate i da uživate u svojoj slobodi. Niste spremni da uđete u vezu. Odlično zdravlje.

Horoskop - za 7 dana očekuje nas magija mladog Meseca u znaku Riba: saznajte kako se sudbine menjaju posle 6. marta 2019. godineHoroskop - za 7 dana očekuje nas magija mladog Meseca u znaku Riba: saznajte kako se sudbine menjaju posle 6. marta 2019. godineNavikli smo da svaki dolazak mladog Meseca donosi značajne promene i nove početke, ali ovoga puta njegov boravak u znaku Riba…

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati promene na polju posla koje dolaze neočekivano. Pred vama je napet period. Pred vama je dan u kojem nećete biti preterano raspoloženi za nova ljubavna dešavanja jer ste opterećeni poslom. Posetite zubara.

RAK

Možete da očekujete iznenadnu ponudu koja bi mogla značajno da utiče na vaše polje zarade. Pred vama je uzbudljiva veza sa osobom koja vas magnetski privlači. Možete da očekujete zanimljiv dan. Zdravlje vam je dobro.

LAV

Možete da očekujete da ćete imati promenljiv odnos sa poslovnim saradnicima. Pred vama je period komplikacija. Voljena osoba se prema vama ne ponaša onako kako biste želeli i očekuje vas napetost. Problemi sa bešikom.

DEVICA

Možete da očekujete otvoren konflikt u poslovnom okruženju. Dobro znate ko su vaši neprijatelji. Nova poznanstva su pred vama i biće vam prilično interesantno. Ljubav vam kreće na bolje. Dobro se osećate.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.