Horoskop za 22. mart 2019. godine: Ovna očekuje lepša energija, a Rak otkriva romantična osećanja

Dnevni horoskop za 22. mart 2019. godine - astro prognoze za ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dolazi vam značajno poboljšanje u odnosu na prethodni dan. Možete da se nadate pozitivnim preokretima. Ukoliko ste imali probleme u komunikaciji sa voljenom osobom sada je vreme da sve rešite. Moguća je malaksalost.

Horoskop za moćnu energiju napredovanja: evo koje želje će se ostvariti u vladavini Ovna (do 20. aprila 2019.)Horoskop za moćnu energiju napredovanja: evo koje želje će se ostvariti u vladavini Ovna (do 20. aprila 2019.)Horoskop otkriva koje lepe promene donosi Sunce u znaku Ovna - astro prognoza do 20. aprila!

BIK

Nemate dovoljno poverenja u saradnike ali ni u nadređene i čini vam se da se neke stvari dešavaju iza vaših leđa. Posvećeni ste svom partneru i želite da u budućnosti pokrenete pitanje braka i zajednice. Slabija cirkulacija.

BLIZANCI

Možete dobiti pomoć od strane osobe za koju ste smatrali da nije dobra po vas. Očekuju vas iznenađenja. Dopada vam se osoba koju ste nedavno upoznali, ne možete da prestanete da mislite na nju. Nemate probleme na polju zdravlja.

RAK

Ostvarili ste sasvim stabilnu situaciju na poslovnom planu i zadovoljni ste sobom. Novo poznanstvo vas očekuje. Vi ćete biti spremni da otvoreno pokažete svoja osećanja. Povedite računa o srcu.

LAV

Moguće je da niste zadovoljni okolnostima na ovom polju i da imate utisak da vas neki ljudi ne cene dovoljno. Nova osoba koja je ušla u vaš život će uraditi sve kako bi pridobila vašu pažnju. Povedite računa o očima.

DEVICA

Sve ide u dobrom smeru i prilično ste zadovoljni. Možete da očekujete povoljan period za posao. Vreme je da se suočite sa greškama koje ste pravili. Ni vi niste savršeni i sada je vreme da se izvinite partneru. Problemi sa stomakom.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.