Horoskop za susret velike ljubavi: šta nam donosi karmički ples Venere i tranzitnog Saturna (do 29. aprila 2017. godine)

Nebo šalje važne poruke usamljenim dušama, jer će čudesan aspekt podsetiti njihovo srce šta je ljubav! Pročitajte kakva energija nas prati do 29 aprila. 2017. godine...

Kao da nam nebo poručuje da vino ne opija. Da je vino samo malo jača kafa. Kao da nas putevi podsvesti vode na tavane da pretražimo prašnjave predmete i napravimo selekciju nedovršenih odnosa. Kao da život stoji, zaleđen u kolotečini, i konačno čini zaokret u rikverc, u prošlost.

Prošlo u sadašnjosti, dolazi da probudi sadašnjost u prošlosti. A mi, poput vihora, pokušavamo da zahvatimo svaki segment iznenadnih promena. Iskreno, kvadrat tranzitnog Saturna i tranzitne Venere nije lak aspekt, nije jedan od onih za koje bismo rado licitirali, i nije onaj kojim se hvalimo svima.

Horoskop za promenu ljubavi i ostvarenje planova: kako da preživite izazove Saturna u Strelcu (do 20. 12. 2017. godine)...

Ovaj aspekt je jedan od onih kojih smo nesvesni dok se direktno ne suočimo sa njegovim uzrocima i posledicama. Ne želimo da ga oživimo, dišemo i živimo. On živi i diše nas. Uzima nam najpotrebniji udah, uzima nam život i baca nas u središte pakla. Baca nas u zagrljaj naših tajni, kako bismo osvestili skrivenu svetlost i tog dela naše ličnosti.

Posebna je ta svetlost koja čuči duboko u crnom. Ona leči, reže i isceljuje ponovo. Ona je srž. I oklop. Ona je i kula, ali i onaj nestabilni deo bedema, koji se jednom mora srušiti, kako bismo se direktno suočili sa svetom. I preživeli.

Kvadrat tranzitnog Saturna u Strelcu (koji već 6. aprila kreće retrogradno) i tranzitne Venere u Ribama (koja je retrogradna do 14. aprila) biće egzaktan 9. i 21. aprila. Ali ćemo njegovo dejstvo osećati tokom celog meseca.

Najviše će ovim aspektom biti dotaknuti svi Strelčevi, Ribe, svi oni sa podznacima u ovim znakovima, ali i sa Saturnom ili Venerom u ovim znacima. Naravno, i svi oni koji, natalno, imaju ovakav aspekt ove dve planete.

Dispozitor i tranzitnog Saturna i tranzitne Venere jeste retrogradni Jupiter u Vagi, koji će obrazovati aspekt opozicije sa Suncem u Ovnu. Pa otud još malo preterivanja u emocijama, u osećaju da su svi protiv nas i u buntu bez konkretnog razloga.

Čujete u poslednje vreme kako se menjaju životne filozofije, kako oni koji su do juče težili sigurnosti u emocijama, sada teže apsolutnoj emociji, koja neće biti obogaćena formalnostima. A oni koji nikada nisu glasno izražavali veru u posebnu emociju, sada je traže u svakoj pori dana.

Čujete takođe, ovih dana, i za ljubavi kojima nikada ne biste predvideli početak, a posebno ne neki konkretan korak. A upravo takve ljubavi sada sijaju iznad ostalih. Ne nailaze na razumevanje, ali i ne traže ga.

Kvadrat retrogradnog Saturna i Venere, slika je čoveka koji prvi dolazi u zadimljen bar i poslednji odlazi iz njega. Sedi u uglu, pije svoje piće i posmatra gomilu ispred sebe, sa ciničnim osmehom na usnama. Vodi intimnu kladionicu, tipujući na trajanje onoga što drugi nazivaju ljubavlju. Verujući kako je imun. Jer ga je život naučio da ljubav ne postoji. Ili ne postoji samo za njega.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.