Horoskop za susret sa srodnom dušom i početak večne ljubavi: šta nam donosi moćna Venera u znaku Riba (od 3. januara do 3. februara 2017. godine)

Zvezde vam šalju iskre ljubavi i romantične želje koje će privući najlepša osećanja u vaš život! Pročitajte kako će na vas uticati magija Venere u Ribama...

Moćna Venera od 3. januara 2017. godine ulazi u znak Riba i tu postaje uzvišena i egzaltirana, tu ona može da pokazuje duboku ljubav i privuče srodnu dušu. Ovo je vreme kada se najviše dešavaju sudbinske veze i upoznaju srodne duše. Ovaj period učiniće da volite drugačije, da ostvarite snove i maštate o ljubavi, jer Venera u Ribama donosi ljubav koja je podstaknuta našom maštom, našim snovima i čežnjama.

Riba je znak vezan za podsvesno, pa sve ono što želimo i u šta verujemo možemo da privučemo u velikoj meri. Moć mašte je ogromna u ovom znaku, pa Venera stvara slike i misli koje mogu privući ljubav ili novac. U ovom periodu velika je mogućnost da privučemo čuda, posebno vezana za ljubav, ali i za obilje. Vodeni znaci su ti koji privlače i novac u velikoj meri, a emocije prate sve što nam se dešava, a njihova snaga je podsticajna. Emocije su najveći pokretači promena i dobro je da ih ima i da prate i vaše vizualizacije i maštanja.

Godišnji horoskop za 2017. godinu: detaljne astrološke prognoze za ljubav, posao i zdravlje za sve znakove Zodijaka...

Probudite osećanje ljubavi u sebi, astrolozi predlažu slušanje muzike koja pokreće ljubav, dok je Venera u neptunovskom znaku. Obratite pažnju na ljubavne pesme koje bude lepe emocije i pojačavaju želju za ljubavlju. Zaboravite na pesme o nesrećnim ljubavima i ljubavnoj patnji, kako ne biste probudili negativna osećanja.

Potreba za ljubavlju je veoma velika dok je Venera u Ribama, kao i želja da se doživi ljubav. Jake želje su te koje mogu da privuku ostvarenje, pa ukoliko želje prati vera i ljubav onda je ostvarenje ljubavnih želja bliže. Ako verujete da je ljubav tu, ako osetimo ljubav i pre nego što se pojavi osoba o kojoj maštate, onda će vam ta jaka osećanja i pozitivna energija privući put ka istinskoj ljubavi. Maštajte više nego što ste to ranije radili, posebno oko 3. janura kada je i Mesec u znaku Riba.

Stvarajte slike u glavi i maštajte da budete sa osobom koja ume da voli baš onako kako je vama potrebno i koja ostvaruje sve ono što vi u ljubavi želite. Zamislite sva ona divna osećanja koja u vama bude ljubav, osetite ih najpre u sebi i uživajte u njima, a onda širite i podelite osećanje ljubavi sa drugima. Venera u Ribama utiče da osećanje, radost i ljubav pretočite i u neki vid kreativnosti ili stvaralaštva. Najlepša umetnička dela nastaju kada je Venera u Ribama.

Sa Venerom u Ribama zavolećete više i sebe i ljude oko vas, ali važno je da verujete da postoji i da možete sresti svoju pravu ljubav. Ako ste u stanju da poverujete da je ona već tu i da se možete brzo povezati sa njom veća je mogućnost ostvarenja. Najveća šansa da se to desi je od 9. do 15. januara kada je Venera, planeta ljubavi, u konjukciji sa Neptunom, planetom vere i božanskog. Ako verujete u ljubav ona se može i dogoditi u ovom periodu i doneti vam nešto bajkovito i nestvarno.

Ljubavni zanosi su ti koji će vas poneti, pa maštajte o ljubavi i privucite ljubav u svoj život. U ovom periodu ljubav se može dešavati negde blizu vode ili tamo gde se ima muzeke, filma ili stvarnost lepše izgleda.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.