Horoskop za Sunce u znaku Bika: ova 3 znaka očekuje velika radost i divna promena života (do 20. maja 2019.)

Horoskop - ovo su 3 najsrećnija znaka u vladavini Bika!

Sunce ulazi u znak Bika 20. aprila 2019. godine, a astrolozi otkrivaju da će 3 znaka privući veliku sreću i uspeh do 20. maja 2019. godine, piše Lovesensa.

U istom periodu kada Sunce uđe u Bika i romantična planeta Venera ulazi u znak Ovna, što znači da će se u narednih mesec dana u srcima mnogih znakova upaliti vatra ljubavi.

Takođe, tri planete postaju retrogradne i na nebu se dešava prava astrološka revolucija. Već osećamo energiju retrogradnog Jupitera koji nas usmerava na pravi put i donosi važna preispitivanja. Pluton kreće retrogradnim hodom 24. aprila i podseća koliku moć skrivamo u sebi, dok retrogradni Saturn od 29. aprila redefiniše nađše ranije postavljene temelje života.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINEVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ 2019. GODINEMesečni horoskop za maj 2019. godine - saznajte šta nas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja!

Iako će se mnogim znakovima život preokrenuti, zemljani znakovi ipak odnose pobedu kada je u pitanju pozitivna energija i samoostvarenje u periodu Bika.

Tri znaka će biti najsrećnija i najuspešnija tokom vladavine Bika, a to su Bik, Devica i Jarac.

BIK

Sećan vam solarni povratak, dragi Bikovi! U Univerzumu je zapisano sve što vam se događalo u pšrethodnim nedeljama i horoskop kazuje na to da je najgore prošlo. Kada se Sunce useli u vaš znak preplaviće vas prijatna osećanja i imaćete osećaj kao da ste ponovo stari, odnosno da se savršeno osećate u svojoj koži.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.