Horoskop za strast, vatrenu ljubav i divne snove: evo šta nam donosi čudesan ples Marsa i Neptuna

mars i Neptun su u pozitivnom aspektu, pa je vreme za velika ljubavna iskušenja! Horskop otkriva kakve nas romantične igre očekuju...

Od 11. marta Mars i Neptun naći će se u pozitivnom aspektu, pa nas dobre namere i vizija pozitivne ideje može podstaknuti na delovanje. Jasno nam je šta hoćemo i kako do toga doći. Ovo je aspekt aktivnosti iz samaritanskih pobuda. Možemo osetiti strast, privlačnost prema nečemu ili nekome, ali isto tako osetiti i dubinu sosećajnosti. Motivisani smo da pomognemo drugima, kreativnost i maštovitost su naglašeni. Posvećenost humanitarnim aktivnostima i umetnosti mogu biti ispunjavajući.

Horoskop - ovi znakovi će upoznati srodnu dušu tokom retrogradnog Merkura (do 28. marta 2019.)Horoskop - ovi znakovi će upoznati srodnu dušu tokom retrogradnog Merkura (do 28. marta 2019.)Horoskop za vreme retrogradnog Merkura - ove znakove očekuje divna ljubavna priča!

Mars deluje, a Neptun sanja, možda je ovo pravi trenutak da se zaputimo u smeru vlastitih snova i krenemo sa njihovim ostvarenjem.

Težimo romantici, zavodimo i dopuštamo da budemo zavedeni. Jasnije možemo videti one pozitivne kvalitete u osobi koju volimo. Detektor laži je vrlo izoštren, ne nasedamo na manipulaciju, pretvaranje i neiskrenost.

Mesec je u Biku, kreće se prema Marsu i takođe učestvuje u ovoj igri. Seksualnost i potreba da ostvarimo svoje telesne potrebe jako su naglašeni.

Budući da je Venera u Vodoliji ona je buntovna, idealistična i sudara se sa ovom materijalnom energijom Meseca i Marsa u Biku. I tako će biti veći deo meseca. Pa očekujte neke nove uvide na polju odnosa. Sukob Venere i Marsa nekad može dovesti i do prekida, ljubomore, pa i do nevere.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.