Horoskop za srećan kraj i život iz bajke: šta nam donosi čudesni kvadrat Venere i Neptuna (do 10. maja 2018.)

Venera u kvadratu sa Neptunom donosi i preterana uživanja, izjave ljubavi i nove snove, a evo šta nam horoskop predviđa do 10. maja 2018. godine!

Verujete li u bajke? U veštice i vile? Ale i aždaje? Nesrećne princeze po koje u zadnji tren stiže njihov princ na belom konju? Verujete? A u duhove? Svet nevidljivog?

Tranzitna Venera ovih dana zatvara egzaktan kvadrat sa tranzitnim Neptunom u znaku Riba.

Numerološka prognoza za maj 2018. godine: ljubav, posao i novac za vaš bioritamski broj

Svaka princeza iz bajke nosi u sebi simboliku Venere i Neptuna (ili Venere u znaku Riba). Trnova Ružica - prokleta (otrovana?), spavala stogodišnji san. Pepeljuga - prognana princeza, okružena zlom maćehom i polusestrama, uz pomoć magije dobre vile dobija haljinu i odlazi na bal, beži sa istog (beg - Neptun), gubi staklenu cipelicu (opet Neptun), da bi je na kraju njen princ ipak pronašao. Mala Sirena - morska princeza, menjala glas za noge (Ribe), ostala nema (Ribe), na kraju ostala razočarana. Snežana - beži u šumu, maćeha je pronalazi i prerušena u staricu (prerušavanje, kostimi, maske su u simbolici Neptuna) joj nudi otrovnu jabuku. Pokušaj trovanja je takođe Neptun. Postoji još mnogo primera, ovo su samo neki, kako bi se shvatila suština Neptuna.

slikalink-ljubavni-horoskop-2018

Neptun je i ona fraza ,"zauvek srećni" (happily ever after). Ali, da li ti trenuci zaista postoje? I šta uopšte prethodi njima? Sve bajke imaju srećne krajeve, ali nema bajke koja ima srećan početak ili srećnu kulminaciju. Upravo će kvadrat Venere i Neptuna predstavljati taj kritični trenutak u našoj bajci, onaj moment kad zadržavate dah i zamišljate najbolje. Ovo je trenutak kada je Snežana zagrizla otrovnu jabuku, kada je Pepeljuga čula da sat otkucava ponoć i u begu izgubila cipelicu, trenutak kad je Trnova Ružica pronašla vreteno i ubola se... Ovo je i vaš moment preispitivanja trenutne emotivne situacije.

Horoskop za pozitivne vibracije i ostvarenje želja: evo šta nam donosi čudesan ples retrogradnog Jupitera i Saturna (do 6. oktobra 2018. godine)

U narednim danima, kvadrat Neptuna i Venere će doneti turbulencije na emotivnom planu, poneko razočaranje, ali i neke nove ljubavi (u zavisnosti od natalne pozicije Venere). Ovo je romantični sms poslan sa skrivenog broja, izjava ljubavi preko lažnog profila na društvenoj mreži.

Venera u kvadratu sa Neptunom donosi i preterana uživanja. Ovo su besane noći uz filmski maraton i vaša omiljena torta (ipak je Sunce ovih dana u Biku). Ovo je zadimljena kafana, muzika uživo i koja čašica više.

Na zdravstvenom planu, čuvajte se infekcija. Osetljiva su pluća i urogenitalni trakt. Neptun donosi i preterivanje kad su u pitanju nikotin, alkohol, tablete. Pazite šta konzumirate, trovanja su moguća.

Na poslovnom planu, pazite kome verujete, pazite šta potpisujete i kome poveravate novac.

Astrolog: Miloš Tomić

Miloš Tomić

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.