Horoskop za sledeću nedelju: Vodolija mašta o ljubavi, a Devica je na korak do velikog uspeha

Nedeljni horoskop - nostalgična ljubav i period preispitivanja!

Nedeljni horoskop od 29. jula do 4. avgusta 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kada se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozvani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Da biste popravili ono što radite, morate se otvoriti i više sarađivati sa drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

Horoskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezuHoroskop - avgust će biti težak mesec za ova 3 znaka: evo ko posebno treba da bude na oprezuHoroskop - evo za koja će 3 znaka avgust biti rizičan mesec!

BIK

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolaziće jedan period zasićenja kada će trebati dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Neki vaši saradnici otvoreno će vam pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu, dobro se naspavajte.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svog radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako biste došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac.
ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na promene temperature i klime.

RAK

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos sa voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani.

KARIJERA: Saradnja sa uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa konzumacijama. Krećite se.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.