Horoskop za sledeću nedelju: više sreće u ljubavi za Vage, a Vodoliju očekuje ostvarenje velikih ambicija (do 11. avgusta 2019.)

Nedeljni horoskop do 11. avgusta 2019. godine - očekuje nas period maštanja i lutanja po poljima ljubavi...

Nedeljni horoskop od 5. do 11. avgusta 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postaće malo običniji, ali vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka, pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će se osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Ova nedelja za neke od vas mogla bi doneti preokret u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele nedelje čekaćete da se situacija razbistri, a kako dani budu prolazili sve će se činiti još zapetljanijim. Ipak, brzo ćete shvatiti šta je u pitanju.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite budni.

Numerološka prognoza za avgust 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojNumerološka prognoza za avgust 2019. godine: ljubav, posao i novac za vaš brojMesečna numerologija - izračunajte broj svoje sudbine i saznajte šta vas sve očekuje u avgustu 2019. godine!

BIK

LJUBAV: Oni koji imaju pporodicu dane će najradije provoditi sa njom. Oni u parovima prolaziće prolazni turbulentni period gde će trebati da pokaže dosta tolerancije i samokontrole. Neka ne ulaze u besmislene rasprave. Radije se malo strpite, dobro je.

KARIJERA: Ništa nije slučajno, pa ni to da se baš vama događa mnogo toga što ne biste poželeli nikome. Ipak, ono najgore je prošlo, pa sad plako hvatate konce u svoje ruke. To će ići postepeno. Zato ne žurite, nego idite korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve će doći na svoje mesto.

BLIZANCI

LJUBAV: Ozbiljnost vaših namera prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate šta želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće malo više takta i strpljenja da se iskristaliziraju stavovi. Budite tolerantni.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni sa prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno šta se može i povedite se tim. Kroz ovo sazrevate.

ZDRAVLJE&SAVET: Takt i diplomatija su vredne osobine. Koristite ih.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.