Horoskop za sledeću nedelju: Vagu očekuje pojačana strast, a Vodoliju velike dileme

Nedeljni horoskop do 28. jula - pojačane strasti i ljubavna iskušenja...

Nedeljni horoskop od 22. do 28. jula 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Vaš zanimljiv ljubavni period potrajaće cele ove nedelje. Pred vama su iskustva koja će zasigurno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su možda još sami imaće mnogo udvarača. Moći će da biraju. Neka ne spuštaju kriterijume.

KARIJERA: Većinu dana najradije ćete plandovati. Mnogi će biti na godišnjem odmoru. Oni koji rade gledaće što pre da zbrišu s posla. Nadređeni i njihova kontrola će im padati teško, ali izdržaće uz svoj neobični smisao za humor.

ZDRAVLJE&SAVET: Preispitajte prvo sebe.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Lava (do 23. avgusta 2019.)Horoskop - ova 3 znaka očekuje velika sreća u vladavini Lava (do 23. avgusta 2019.)Horoskop - evo kojim znakovima vladavina Lava donosi veliku radost!

BIK

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi biće jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Biće i onih koji će osetiti sve čari platonske ljubavne veze.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Osećaćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Pričekajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne pijte hladne napitke.

BLIZANCI

LJUBAV: Manjak interesovanja za ljubav rezultat je vaše sumnjičavosti. Sami ćete sebi stavljati prepreke za ljubav premda su objektivne okolnosti dobre. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se distancirali od partnera, a bez pravog razloga. Razmislite.

KARIJERA: Snaga i uverljivost kojom ćete zračiti omogućiće vam da utičete na druge. Ako nekog treba da pridobijete, vrlo je verovatno da ćete u tome uspeti iznad očekivanja. Pokažite šta znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će biti presigurni u sebe.

RAK

LJUBAV: Svakog trenutka osećaćete svoju snagu bilo da se suočavate s lepotom, izazovom zavođenja ili pak, s problemom. Malo je toga što ovih dana nećete moći da prebrodite. Vaše samopouzdanje biće veliko, a energija zavidna.

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu zbog koga treba da se potrudite, ali vi ste potpuno predani i spremni da uđete u tu priču. Pokrenućete neke stvari koje možda neće odmah da daju rezultate, ali bićete na dobrom putu. Pomoći će i neki ljudi od uticaja svojim znanjem.

ZDRAVLJE&SAVET: Mirujte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.