Horoskop za sledeću nedelju: šta nam donose tranziti ljubavnih planeta

Nedeljni horoskop - Blizanci su uspešni i brzo će napredovati, a Škopriju očekuje početak ljubav sa osobom koju već poznaje!

Nedeljni horoskop od 10. do 17. juna 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati kao grebanje po površini. Vaše srce će biti nekako prazno.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće je da će provokatori otići da rade negde drugde pa će svima biti lakše. Neki će morati da pozavršavaju zaostatke i to će im ići na živce. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

VELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Ovna, Bika i BlizanceVELIKI HOROSKOP ZA NAREDNIH 6 MESECI: saznajte kakva budućnost očekuje Ovna, Bika i BlizanceOvan, Bik, Blizanci - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte dobar akcioni film.

BIK

LJUBAV: Malo po malo vi ćete svoje emotivne odnose postaviti u stanje blage distance. Nekako vam više neće biti toliko važno da razmenjujete nežnosti, nego tek toliko da se zna da ste zajedno. Ova površnost rezultat je nepovoljnijih tranzita ljubavnih planeta.

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sad nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da ponekad nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način će zaživeti.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki se sve više zanimaju za alternativu.

BLIZANCI

LJUBAV: Gde god budete izašli osećaćete se prijatno. Zabave će biti baš po vašoj mjeri. Oni koji su još možda sami neka prihvate svaki poziv, pa makar u početku i ne izgledao obećavajući. Ubrzo će shvatiti da im ljubav otvara vrata. Sve je moguće.

KARIJERA: Malim koracima napredovaćete u jedinstvenim znanjima. To će zapravo ići kroz praktičan rad. Uživaćete u otkrivanju i spoznajama, a neretko ćete s oduševljenjem pričati šta ste shvatili. Oni koji uče verovatno će biti uspešni.

ZDRAVLJE&SAVET: Odbacite sve predrasude, jer vas one koče.

RAK

LJUBAV: Tokom ove nedelje vama će se svakodnevno otvarati ljubavna vrata. Primetićete to po tome što se sve češće i sve jače smejete ili po tome što vas voljena osoba u svakom trenutku podržava. Počećete da dišete punim plućima i dopustićete sebi više uživanja.

KARIJERA: Gledaćete da što bolje iskoristite priliku koja je pred vama. Neki će zbog toga biti spremni da rade prekovremeno. Biće i onih kojima će biti ponuđen zanimljiv posao povezan s važnim projektom. Treba samo da se dobro organizujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Dobro se naspavajte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.