Horoskop za sledeću nedelju: Škorpija otkriva ljubavna osećanja, a Ovan dobija vetar u leđa (do 17. februara 2020.)

Nedeljni horoskop - sedmica pojačanih ljubavnih osećanja i aktiviranja na polju uspeha!

Nedeljni horoskop od 10. do 17. februara 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Vaša znatiželjna priroda postaće malo umerenija, a vi na neki način mirniji. Barem kada se radi o ljubavi. Više vam neće biti važne atrakcije, nego ćete uspeti uživati u sasvim malim i običnim situacijama. To je zrelost, bilo para, bilo osobe.

KARIJERA: Istraživači će dobiti novi vetar u leđa. To će ih podstaći da rade još predanije. I umetnici će istraživati nove načine izražavanja. Svi ostali na poslu će pokazivati jaču crtu kreativnosti, a njihova intuicija biće im najbolji vodič.

ZDRAVLJE&SAVET: Raste vaš interes za alternativu.

HOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - OVAN, BIK, BLIZANCIHOROSKOP ZA PROLEĆE 2020. GODINE - OVAN, BIK, BLIZANCIAastro prognoza za Ovna, Bika i Blizance za proleće 2020. godine!

BIK

LJUBAV: Porodični izazovi će dobrim delom zaokupiti vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču sa tim da će im odnos sa voljenom osobom malo zapeti. Samci će ostati kod kuće.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, primetićete da postajete sve kreativniji. Zbog toga ćete početi da radite sa više zadovoljstva. Vaše ideje biće dobro prihvaćene od strane mladih osoba. Neki će dobiti priliku za nastup ili prezentaciju pred publikom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

BLIZANCI

LJUBAV: Ako izađete napolje među ljude, naićićete na niz prilika za prijatna poznanstva površnog karaktera. Dobro za zabavu. Zato smanjite svoja ljubavna očekivanja. Nije loše, ali sećate se i boljih dana. Oni u vezama biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Predlagaće vam mnogo toga, ali vi sami nećete moći uticati na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte i pažljivo slušajte. Čitajte između redova. Ono što sada ne ide, ići će kasnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Svaki dan nađite nešto što vas veseli.

RAK

LJUBAV: Neki će sve više držati do toga što okolina misli o njima i partneru. Ovaj stav učiniće to da svako malo pazite kako izgledate i gde se pojavljujete. Ne zaboravite da je uvek važnije ono što je unutra, nego ono spolja. Samo iskrenost donosi sreću.

KARIJERA: Prilike za razvoj karijere biće usko povezane sa borbom i stresom. Na vama je da procenite svoje snage i snage protivnika, pa da postupite realno i pametno. Važno je da ekonomizujete sa svojim snagama jer će vam nedostajati energije.

ZDRAVLJE&SAVET: Red odmora uvek neka prati red aktivnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.