Nedeljni horoskop: Ribe pronalaze srodnu dušu, a Lav puno rizikuje zbog uspeha

Nedeljni horoskop - u narednim danima moraćete da donesete teške odluke, ali sreća će ipak biti na vašoj strani! Saznajte šta očekuje vaš horoskopski znak...

Nedeljni horoskop od 13. do 20. maja 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka gotovo cele nedelje. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, u dubini duše pospremićete neke svoje želje i nećete od njih odustati. Samo ih nećete pokazati. Imaćete poverenja u budućnost.

KARIJERA: Sledeći put doći ćete do faze kad treba biti na usluzi drugima. Upravo ta vrline vredna je osobina i doći će do izražaja ovih dana i to najviše zato jer će se situacija razviti u tom pravcu. Pomoći ćete mnogima oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Nedostajaće vam energija. Štedite se.

Horoskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineHoroskop slatke ljubavi: ova 3 znaka očekuje romantična sreća do kraja maja 2019. godineMesečni horoskop - ova 3 znaka očekuje period ostvarenja ljubavnih snova!

BIK

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet sa voljenom osobom, a isti bi mogao ostati u nezaboravnom sećanju po lepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati sa osobom za koju će se iskreno zainteresovati. Svi će biti među ljudima i sa osmehom.

KARIJERA: Uspeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Spolja sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da posao organiziuju bolje.

ZDRAVLJE&SAVET: Definišite svoje kriterijume.

BLIZANCI

LJUBAV: Naredni dani često će vas dovoditi u prilike da poboljšate odnose sa ljudima oko sebe. Ipak, vaša distanciranost ponekad će osujetiti moguća zbližavanja. Uz više otvorenosti sve će ispasti bolje. Na vama je da se potrudite.

KARIJERA: Tražićete nešto, ali ni sami nećete biti sigurni šta je to. Zbog toga ćete povremeno delovati zbunjeno, kako sebi, tako i svojim kolegama. Zastanite i prvo razmislite koji su vaši poslovni prioriteti i ciljevi.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne zaboravite na opuštanje.

RAK

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg napretka u vašim privatnim odnosima. Imaćete doduše dovoljno motivacije, a posebno za komunikaciju pa će mnogi rečima nadoknađivati ono što im možda u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspeti.

KARIJERA: Pregled prethodnog perioda u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati priliku više da pokažete i dokažete svoje radne sposobnosti. Zato ne oklevajte, nego zasučite rukave i radite.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na vama drag sport.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.