Horoskop za sledeću nedelju: Ribe očekuje uspeh sa novcem, a Rakove tajna ljubav (do 9. juna 2019.)

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna - astro prognoze za ljubav, posao i novac!

Nedeljni horoskop od 3. do 9. juna 2019: Prva junska nedelja donosi nove prilike za posao i ljubav, a na tim poljima će, prema tvrdnji astrologa, najviše uspeha imati Rakovi, Vodolije i Blizanci.

Kakve će sreće biti ostali horoskopski znaci i šta im astrolozi savetuju tokom ovog perioda saznajte odmah u ovonedeljnom horoskopu!

OVAN

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno da ostanete kod kuće sa voljenom osobom ili da odete na neko mesto gde ćete biti sami.

Horoskop - očekuju nas velike promene u ljubavi: evo šta nam donosi mlad Mesec u znaku BlizanacaHoroskop - očekuju nas velike promene u ljubavi: evo šta nam donosi mlad Mesec u znaku BlizanacaHoroskop - 3 znaka koja očekuje mraćan period u vladavini Blizanaca!

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Moraćete da reagujete u trenutku i da donosite ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovog puta dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Drugi će vas podržati.


ZDRAVLJE&SAVET: Pad imuniteta. Uzmite vitamine.

BIK

LJUBAV: Bićete privlačni i poslužićete se erotikom i seksom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate sa drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato ćutite i jednostavno volite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Tako ćete se i više angažovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pomozite nekom detetu.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan. Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Biće poziva za zabave, ali s površnim odnosima.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Slobodno se izrazite.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite poneku brigu.

RAK

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako da upadaju u iskušenje tajne ljubavne veze.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, trebalo bi da razradite još neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.