Horoskop za sledeću nedelju: Raka očekuju mirni dani u ljubavi, a Vodoliju nove mogućnosti

Nedeljni horoskop od 3. do 9. avgusta 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvore svoje srce i da se oslobodite prepreka koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim emotivnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

KARIJERA: Niko ne voli da se bavi nečim za šta se smatra da je završena stvar, ali zaostatke ćete morati da rešavate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

Horoskop - pun Mesec u Vodoliji oslobađa nas karmičkih okova: 6 lepih stvari koje vas očekuju od 3. avgusta 2020. godineHoroskop - pun Mesec u Vodoliji oslobađa nas karmičkih okova: 6 lepih stvari koje vas očekuju od 3. avgusta 2020. godineOvo je vreme kada se oslobađamo okova i sputanosti, vezanosti koje nas guše! Evo kakve nam dobre stvari može doneti pun Mesec u…

ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.

BIK

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto po svaku cenu, gotovo na silu. Kad bi se malo opustili, sve bi izgledalo drugačije. Razmislite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete da pokažete svoju individualnost. Bićete kreativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

BLIZANCI

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati da odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim, barem sitnim, poklonom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljeno. Samci će spajati lepo s korisnim.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili ćete se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, ali ovog puta će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Brinućete se zbog novca.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.

03/08/2020 Sandra Pusica
Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144) Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.