Horoskop za sledeću nedelju: planate nas stavljaju na rizičan test u narednih 7 dana (do 19. januara 2020.)

Ribama srce šapuće gde sekrije čarobna ljubav, a Vaga se sprema za velika dela u karijeri!

Nedeljni horoskop od 13. do 19. januara 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Pred vama su iskustva koja će verovatno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su još sami možda će imati više udvarača, premda će im se neki od njih činiti pomalo ludi. Ipak neka ostanu otvoreni za mogućnost ljubavi. Kasnije će sve postati jasnije.

KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. To je rezultat vašeg truda i vaše najdragocenije osobine, a to je da ste vredan radnik. I ovih dana to će i te kako doći do izražaja.

Godišnji horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u 2020.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih mogućnosti.

Kratak horoskop za pun Mesec u Raku: Blizance očekuje dodatni priliv obilja, a Jarca prava oluja ljubaviKratak horoskop za pun Mesec u Raku: Blizance očekuje dodatni priliv obilja, a Jarca prava oluja ljubaviDanas je pun Mesec koji najviše utiče na ljubav i finansije - saznajte šta donosi vašem horoskopskom znaku...

BIK

LJUBAV: Sposobni ste da razlučite šta vam je važno, a šta nije. S takvim stavom možete stići dalje nego do sada. Vaša zrelost i promišljenost smirivaće poneku provokaciju ili situaciju u kojoj druga strana neće znati kako da reaguje. Vodite oboje kuda treba.

KARIJERA: Donedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena da sve to osmislite i razradite. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima komunikacija. Naći ćete način kako da bolje sarađujete.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih kvaliteta.

BLIZANCI

LJUBAV: Manjak interesovanja za ljubav koji ćete verovatno osećati idućih dana će vas zabrinuti. Imajte na pameti da je ovo prolazna faza, pa ne bi trebalo pridavati previše značaja. S druge strane, svako malo bićete u krugu ljudi s kojim ćete rado komunicirati.

KARIJERA: Premda će se zahtevati da se posao obavi u rokovima, na radnom mestu će ipak vladati vesela i opuštena atmosfera pa ćete svi raditi lakše. Nećete moći da zanemarite pravila posla koja treba poštovati, ali znaćete i da se zabavite.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite intuiciju.

RAK

LJUBAV: Verovatno će vas mučiti neočekivane čežnje, ali prihvatite to kao prolaznu fazu u kojoj će iskristalizovati svoje ljubavne želje i ciljeve. Planete će vam i ove sedmice donositi različite uticaje, a na vama je da se prilagođavate. Budite strpljivi i mudri.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba da se uradi. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao upravljačkog karaktera biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali problemi s mladima. Nasmejte ih.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.