Horoskop za sledeću nedelju: Ovna očekuje mala borba u karijeri, a Ribe mir i lepota u ljubavi (do 26. januara 2020.)

Nedeljni horoskop - susret srodnih duša i izazovi sudbine!

Nedeljni horoskop od 20. do 26. januara 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Ako još tražite srodnu dušu, obratite pažnju na osobe iz svoje radnog okruženja. Neko vam je verovatno vrlo sklon i jedva čeka da to primetite. Ako ste u vezi, vaš odnos biće stabilan, a obe strane zadovoljne i mirne.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, ali zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj treba da budete borac. Nema vam druge.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na promene temperature i klime.

Ljubavni i erotski horoskop za 2020. godinu: Škorpije će imati vatreni temperament, a Devicu očekuje ljubavni vatrometLjubavni i erotski horoskop za 2020. godinu: Škorpije će imati vatreni temperament, a Devicu očekuje ljubavni vatrometOčekuje nas vatrena i romantična godina - saznajte kakva strast i ljubav vas očekuje u 2020!

BIK

LJUBAV: Verovatno ćete se osećati usamljeno, osim ako to nije vaš lični izbor. Oni u vezama prolaziće jedno razdoblje zasićenja kad će im biti potrebno dosta trezvenosti da izdrže. To neće trajati još dugo, zato jednostavno prođite kroz to.

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi podjednako tako pokazati da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVET: Nakon šetnje na svežem vazduhu dobro se naspavajte.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa kad se o ljubavi radi. Otvaraće vam se mnoga vrata lakše nego inače, bićete pozivani na zanimljiva okupljanja i još zanimljivija mesta. Ako ste sami, prihvatite pozive i krenite među ljude. Oni vas čekaju.

KARIJERA: Da bi popravili ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete sa drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na samoanalizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na jogu ili meditaciju i opustite se.

RAK

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste poboljšati odnos s voljenom osobom. Nikakva rasprava, pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata pa budite suzdržani.

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili uticajnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s jelom i pićem. Krećite se.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.