Horoskop za sledeću nedelju: mnoge lepe ljubavne prilike nizaće se u vašem životu (do 23. avgusta 2020.)

Nedeljni horoskop - Ovan ima poverenje u ljubavi, a Strelca očekuje zadovoljstvo na poslu!

Nedeljni horoskop od 17. do 23. avgusta 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Tokom ove nedelje ojačaće poverenje u vašoj vezi. Napokon ćete sa vašom drugom polovinom moći da razgovarate otvorenije, premda stoji da vagate svaku svoju reč. Poboljšanje će vas ohrabriti i da više izlazite, pa će se samci upustiti u udvaranja.

KARIJERA: Verovatno će vas podržati komunikativni i otvoreni ljudi jer će uvideti vaš trud. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice stresova. Sad možete raditi malo lakše i bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opustite se pomoću joge.

Kratak ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2020. godine: Ribe očekuje susret sa srodnom dušom, a Vodolija skriva svoje osećanjaKratak ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2020. godine: Ribe očekuje susret sa srodnom dušom, a Vodolija skriva svoje osećanjaLjubavna astro prognoza - evo šta nas novo do 31. avgusta očekuje na romantičnom planu!

BIK

LJUBAV: Postaćete mirniji i zadovoljniji. Čitaćete misli i osećanja partnera. Zato ćete pričati samo o bitnim temama. Ljubav će vam verovatno biti uzvraćena na lep način. Oni koji su još sami biće zanimljivi drugima i rado pozivani u društvo.

KARIJERA: Nakon što ste možda morali da pognete glavu, prepoznaćete da dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji da jasno i glasno izrazite svoj stav, a ako se neko sa njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne potigne kompromis.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste.

BLIZANCI

LJUBAV: Zamišljaćete se u ulozi velikog zavodnika/zavodnice, ali prilika za to biće više u vašoj mašti nego u stvarnosti. Ipak, ono što ulovite, biće dobro. Zato se doterajte se i izađite među ljude. Samo neka vaša očekivanja budu malo realnija.

KARIJERA: Na radnom mestu biće sve više događaja. Ne samo na temu redovnih zadataka, nego će se aktivirati i događaji povezani sa ljudskim odnosima, uslovima rada, uslugama koje dobijate ili pružate. Neki će biti pretrpani poslom.

ZDRAVLJE&SAVET: Napravite bolji plan i red. Potom ga primenite.

RAK

LJUBAV: Između vas i voljene osobe svakim danom biće sve više razmena ideja, razumevanja i sklada, a poverenje će rasti. Bićete zadovoljni i srećni što je tako. Oni koji su još sami kontakt će započeti na vrlo neuobičajen način.

KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. To je rezultat vaše spretnosti i talenta da komunicirate sa svakim. I ovih dana to će doći do izražaja, pa će vas mnogi zvati da im se pridružite.

ZDRAVLJE&SAVET: Aktivirajte svoj stari hobi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.