Horoskop za sledeću nedelju: ljubav je u vazduhu, ali čuvajte se karmičkih dugova

Nedeljni horoskop od 12. do 16. avgusta 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Bićete srećni što vas drugi razumeju, pa ćete se više otvoriti za ljubav. Otuda će porasti i poverenje u vezama, ali i vaša očekivanja prema voljenoj osobi. Oni koji još traže srodnu dušu lako će je sresti na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Verovatno će vas sve podsticati na više aktivnosti, pa će se i na radnom mestu od vas zahtevati pojačani angažman. Vama ništa neće biti teško, jer ste jedva čekali ovakvu priliku. Čak i ako radite prekovremeno, radićete sa voljom.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite oprezni sa neobrazovanim ljudima.

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019. GODINE: Bik živi u svetu snova, a Jarca očekuju loši izazovi ljubaviVELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2019. GODINE: Bik živi u svetu snova, a Jarca očekuju loši izazovi ljubaviMesečni horoskop - astro prognoza za septembar 2019. godine! Saznajte šta vas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja...

BIK

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće lepe ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Činiće vam se da drugi manipulišu kako vama, tako i vama bliskim saradnicima. Šta je najgore, bićete u pravu. U ovom trenutku vi ne možete mnogo uticati na stvari, ali to ne znači da nećete moći kasnije. Zato se ne vredi nervirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte da možete bolje i više.

BLIZANCI

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo nedelje ljubav će vas povremeno mimoilaziti. Biće lepih susreta, ali malo ređe. Ne postavljajte suvišna pitanja.

KARIJERA: Možda će vam dosaditi da delujete iz senke i zapravo jedva čekate da dođete u prvi plan. Ovih dana polako će se otvoriti jedna vrata, ali da bi se sve to razvilo, trebaće malo strpljenja. Ipak, svakim danom sve više dolazite do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Kada se ide postepeno, sve traje duže.

RAK

LJUBAV: Vaše emocije neće biti ništa manje nego ranije, ali ojačaće i potreba za sigurnošću u ljubavi. Onda ćete povremeno biti u borbama sami sa sobom, jer će vas intenzitet emocija vući da dramite. Nađite zlatnu sredinu.

KARIJERA: Sve što je šematski sada vas sputava. Bićete u u poziciji u kojoj treba da se prilagođavate novim programima i to najčešće onim koje su smislili vaši šefovi. Nemojte prigovarati, nego budite diplomata. Drugačije za sada ne ide.

ZDRAVLJE&SAVET: Istražite bolje svoje sposobnosti.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.