Horoskop za sledeću nedelju: Lav pronalazi ljubav na poslu, a Ribe napreduju u finansijama (do 23. marta 2020.)

Nedeljni horoskop - planete donose ljubavni zanos i želju za uspehom!

Nedeljni horoskop od 16. do 23. marta 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monotono razdoblje kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Biće poziva za zabave, ali sa površnim odnosima.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu razviti neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Slobodno se izrazite.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite poneku brigu.

BIK

LJUBAV: Bićete privlačni i poslužiti se erotskom energijom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato ćutite i jednostavno volite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na njihovo mesto i sada ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. To ćete se i više angažovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pomozite nekom detetu.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se usredsrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno ostati kod kuće sa voljenom osobom ili poći na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Trebaćete da reagujete u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Drugi će vas podržati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pad imuniteta. Uzmite vitamine.

RAK

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako upadati u iskušenje tajne ljubavne veze.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi želeli sarađivati sa vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacijski plan. Kada to napravite, trebaće još razraditi neke detalje. Osmislite ih kvalitetno.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguć je prekid jednog prijateljstva.

LAV

LJUBAV: Ako čeznete za ljubavlju u svojoj samoći, malo bolje pogledaje osobe iz svoje radne sredine. Jedan mail ili telefonski poziv mogao bi vam doneti vrlo prijatno poznanstvo, a kasnije možda i nešto više. Oni koji već jesu u vezama uživaće u svojoj svakodnevici.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se odraditi ono što morate, a onda se posvetite onome što želite. Tako ćete napredovati na stabilan i siguran način. To je vaš stil.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne budite preskromni.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.