Horoskop za sledeću nedelju: Jarca očekuje napredovanje u karijeri, A Ribe prave krupne grške u ljubavi

Nedeljni horoskop od 1. do 7. aprila 2019. godine - astro prognoza za ljubav, pšosao i zdravlje!

Nedeljni horoskop do 7. aprila 2019. godine - Merkur više nije retrogradan, ali nove izazove zadaje dinamičan Mars u znaku Blizanaca!

OVAN

LJUBAV: Strastvenost koju ćete pokazivati prema drugoj strani ponekad će je uplašiti. Čini se da sad tačno znate što želite i očekujete isto od voljene osobe. Ipak, trebaće vam malo više takta i strpljenja da bi vam se iskristalisali stavovi. Budite umereniji.

KARIJERA: Biće dana kad ćete se zateći u iskušenju prepotentnosti. Vaša samoprocena treba da bude realna i zrela. U svakom vašem potezu ogleda se ono što nosite u sebi. Stoga je bolje da prepustite drugima da govore o vašem radu. Tako će sve biti uverljivije.

ZDRAVLJE & SAVET: Mali pad imuniteta.

Horoskop - očekuju vas drastične promene u životu: saznajte kako će na vaš znak uticati mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2018.)Horoskop - očekuju vas drastične promene u životu: saznajte kako će na vaš znak uticati mlad Mesec u Ovnu (od 5. aprila 2018.)Horoskop za mlad Mesec u znaku Ovna - saznajte kakva sudbina pogađa vaš znak Zodijaka od 5. aprila 2019. godine!

BIK

LJUBAV: Pojaviće se novo svetlo na vašem ljubavnom nebu. Ovo ste dugo čekali i nećete moći da poverujete da vam se otvaraju nove ljubavne prilike. Doterajte se i izađite među ljude. Ipak, nemojte preterati sa ličnom prezentacijom.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje sa mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami ćete pripremati i nove, bolje uslove rada.

ZDRAVLJE & SAVET: Osećaćete da možete više i bolje. Potrudite se.

BLIZANCI

LJUBAV: Strpljenjem i tolerancijom mogli biste da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Nikakva rasprava, a pogotovo motivisana ljubomorom neće doneti rezultate. Vreme je igranja igre zatvorenih karata, pa budite suzdržani. Biće dobro na kraju.

KARIJERA: Zaposleni u svim delatnostima povezanim s akcijom moći će u bavljenju svojim poslom da dođu do izražaja više nego inače. Mnogi će biti prepoznati kao talentovani ili barem kao kvalitetni radnici. Ostali će drugima biti zanimljivi.

ZDRAVLJE & SAVET: Budite ono što jeste i ne bojte se.

RAK

LJUBAV: Imperativ u vašem privatnom životu biće zabavljanje. Nećete težiti ozbiljnoj vezi, bar ne po svaku cenu, ali ako se ona dogodi, prihvatićete je. Oni koji već jesu u vezama povezaće se sa mladim društvom, pa će se zajedno provoditi. Biće dobro.

KARIJERA: Moguće je da ćete se zateći u situaciji kad će se najozbiljnije meriti vaša dostignuća. Kriterijumi bi mogli da budu strogi, ali ne bojte se – imate sve kvalitete da dobijete zasluženo dobru ocenu. To će pokrenuti neke transformacije.

ZDRAVLJE & SAVET: Manje se naprežite, više se odmarajte.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.