Nedeljni horoskop: Blizanci traže srodnu dušu, a Jarca prati svetlost uspeha

Nedeljni horoskop do 14. aprila 2019. godine - ponekad morate rizikovati da bi snovi počeli da se ostvaruju!

Nedeljni horoskop od 8. do 14. aprila 2019: Biće ovo dobar period za Lavove, Ovnove i Vage, a šta očekuje svaki horoskopski znak u ljubavi, na poslu i kakvog će zdravlja biti saznajte u horoskopu za sledeću nedelju.

OVAN

LJUBAV: Ovih ćete dana imati promenljiv vetar kad se o ljubavi radi. Neka vrata će se otvarati, ali neka će se i zatvarati. Ponekad i istovremeno. Zato budite maksimalno otvoreni i budno pratite svaku priliku. Treba prepoznati šta se krije iza nje.

Horoskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godineHoroskop - ova 3 znaka očekuje težak period u aprilu 2019. godineApril je mesec poleta, novih ljubavi i svetle energije, ali ova 3 znaka osetiće njegovu mračnu stranu!

KARIJERA: Na poslu će vam uglavnom ići dobro. Štaviše, pojačaćete kontakte i više ćete se angažovati oko mladih saradnika. Neki će otvoriti vrata novim osobama na poslu ili će oni sami biti pozvani nekuda da rade. Izazovi će biti svakodnevni.


ZDRAVLJE&SAVET: Imaćete dovoljno snage za sve.

BIK

LJUBAV: Povremeno ćete osetiti poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer ćete istrajanjem uvideti koliko zapravo imate snage i koliko volite. Sve će se tako istopiti samo od sebe, a ostaće samo ono dobro.

KARIJERA: Čini se kao da će svanuti, ali nikako da to dočekate. Već vas hvata nestrpljenje da pokažete šta sve znate. Još ove nedelje biće potrebno da nešto pripremite ili dovršite. Zato to učinite polako i sigurno. Kad su temelji dobri, kuća je čvrsta.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite kritičare.

BLIZANCI

LJUBAV: Dobro raspoloženje, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i naklonost druge strane, učiniće vam ove dane lepim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Svoje poslovno interesovanje polako ćete prebacivati na proširenje svojih znanja i stručnih sposobnosti. Neki će se usavršavati. Sad će se naime, ostvariti neki zakonski temelji da možete da pokrenete nešto u tom pravcu. Neki će zbog toga putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo sagledajte šta imate, pa tek onda delujte.

RAK

LJUBAV: Ako je dosad bilo praznina u ljubavi, ovih dana dočekaćete bolje prilike. Baš tako će se polako i postepeno vaš privatni život poboljšavati, a onda će se i osmeh polako vraćati na vaše lice. Nemojte ništa forsirati i sve će biti dobro.

KARIJERA: Nova energija koju intenzivno osećate podstaknuće vas i na nova poslovna preduzimanja. Bićete spretni, konstruktivni, otvoreni, žedni izazova. Lako ćete se povezati sa drugima, a posebno sa onima koji ne rade u istom mestu gde i vi.

Godišnji horoskop za 2019. godinu: Nova romansa za Vagu, veliki poslovni uspeh za Lava, Ribama u životu ide sve kako treba

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.