Horoskop za sledeću nedelju: Blizanci otvaraju srce za ljubav, a Jarca očekuje veliko iskušenje (do 11. novembra 2019.)

Nedeljni horoskop od 4. do 11. novembra 2019. godine!

Horoskop za sledeću nedelju - od 4. do 11. novembra 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Zbog povećane aktivnosti na drugim područjima života povremeno ćete morati odložite neki ljubavni susret. Potrudite se da nekim darom pokažete pažnju partneru kako se ne bi osećao zapostavljen. Samci će spajati prijatno sa korisnim.

KARIJERA: Verovatno će vas svako malo nadgledati, ali vi ćete to ili zanemariti ili se praviti ludi. Kontrolisanje nikad nije prijatno, ali ovaj put će se okrenuti u vašu korist. Dobićete dodatne bodove. Neki usavršavaju svoja znanja.

ZDRAVLJE&SAVJET: Brinućete se zbog novca.

BLIZANCI - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINUBLIZANCI - VELIKI GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2020. GODINUVeliki godišnji horoskop za Blizance - astro prognoze za ljubav, posao, novac i zdravlje u 2020. godini!

BIK

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete olabaviti kočnice. Opuštanje je nešto što bi vam u ovom trenutku dobro došlo, ali vi stalno želite nešto pod svaku cenu, gotovo na silu. Kada bi se malo opustili, sve bi izgledalo drugačije. Razmislite.

KARIJERA: Postavili ste stvari na svoje mesto i sada ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Bićete kreativni.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u prirodi.

BLIZANCI

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti otvoriti svoje srce i osloboditi se prepreka koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim ličnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

KARIJERA: Niko se ne voli baviti nečim što smatraju gotovim, ali zaostatke ćete morati rešavati. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba nervirati. Prihvatite to kao deo posla kroz koji treba da prođete da biste stigli do nečeg većeg i uzbudljivijeg.

ZDRAVLJE&SAVET: Male finansijske brige.

RAK

LJUBAV: Možete očekivati mirne ljubavne dane. Ako je pre zapelo između vas i partnera, sada ćete se oboje otvoriti i sami od sebe počećete da se poveravate jedno drugome. To će ojačati vaš odnos. Samci će težiti sigurnosti pa će tražiti samo ozbiljnu vezu.

KARIJERA: Neće biti mnogo vremena za argumentovanje i analiziranje. Trebaće reagovati u trenutku i donositi ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Dobro ćete komunicirati sa svima.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali pad imuniteta.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.