NEDLEJNI HOROSKOP: Blizance očekuju ljubavne brige, a Devicu veliki uspeh u karijeri

Nedeljni horoskop od 20. do 27. oktobra 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Verovatno ćete postati pomalo zbunjeni jer ovih dana ništa ne ispunjava vaša ljubavna očekivanja. Ne budite razočarani, mirom i humorom možete sasvim uspešno održavati solidan status quo u vašoj vezi. Budite diplomata.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu. Moguće su pozitivne promene u kolektivu. Nedostatak prave akcije u vama će izazivati monotoniju.

ZDRAVLJE&SAVET: Pogledajte neki film.

Horoskop od 20. do 31. oktobra 2019. godine: ova 3 znaka očekuje magija prave LJUBAVIHoroskop od 20. do 31. oktobra 2019. godine: ova 3 znaka očekuje magija prave LJUBAVIHoroskop - evo koja 3 znaka očekuje čarobna ljubav u narednih 10 dana!

BIK

LJUBAV: Šarenilo koje sad živite reflektuje se na vaše lične odnose jednako raznoliko. Možete bežati, možete trpeti, možete se ironično smejati. Vi ćete verovatno prolaziti sve te reakcije, ali snagu ćete uvek crpiti iz svoje ljubavi i međusobnog uvažavanja.

KARIJERA: Dva koraka prema napred pa jedan prema nazad. Tako bi se mogla opisati vaša radna nedelja ovih dana. Ipak, kada zbrojite sve, nije tako loše, jer se ipak nešto menja. I to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokušajte biti što više realni.

BLIZANCI

LJUBAV: Biće malih ljubavnih briga koje će vam povremeno donositi neraspoloženja, ali ne takva da bi vam bilo teško. Uzmite to kao izazov koji vas oboje može podstaći da još više poboljšate svoj odnos. Samci će biti pomalo ukočeni.

KARIJERA: Uslediće odgovori koje ste očekivali i sada nastavljate svoju borbu do kraja, odnosno do konačne pobede. Ove promene toliko će vas zaokupiti da ponekad nećete videti ništa drugo. Ono što postignete na ovaj način zaživeće.

ZDRAVLJE&SAVET: Razmislite o svojim emocijama.

RAK

LJUBAV: Bićete privlačni. Služićete se strastima za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate malo više razgovarati s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje.

KARIJERA: Biće zanimljivih poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći predahnuti, ali najviše će vas uznemiriti što ćete morati a odradite i posao svojih kolega.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.