Horoskop za sledeću nedelju: Blizance očekuju ljubav iz snova, a Raka finansijske teškoće

Nedeljni horoskop - evo kome će svemir otvoriti srce za novu ljubav...

Nedeljni horoskop od 7. do 14. jula 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: Mnogi će konačno uspeti da otvorie svoje srce i oslobode se prepreka ili frustracija koje su ih kočile. Biće to napredak u vašim ličnim odnosima. Druga strana će vas podržati i razumeti. Bićete ohrabrivani da idete dalje.

KARIJERA: Premda će postojati pritisak da se posao obavi u rokovima, na radnom mestu će zavladati opuštena atmosfera pa ćete svi raditi lakše. Nećete moći zanemariti pravila posla koja treba poštovati, ali znaćete da se i zabavite zajedno sa kolegama.

ZDRAVLJE&SAVET: Sledite svoj unutrašnji glas.

HOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR: evo kakav rizik očekuje Ovna, Bika i BlizanceHOROSKOP ZA RETROGRADNI MERKUR: evo kakav rizik očekuje Ovna, Bika i BlizanceOvan, Bik, Blizanci - evo kakkav rizik ovim znakovima donosi retrogradni Merkur!

BIK

LJUBAV: Povremene nesuglasice između vas i voljene osobe biće povezane sa vašim bučnijim reagovanjem ili sa sitnicama. Suzdržite se od komentara i usredsredite se na ono što je dobro i ono što je važno. Tako ćete se oboje osećati bolje i bićete mirniji.

KARIJERA: Ponekad vam se čini kao da posao stane kad vas nema, a čim se vi pojavite sve krene. Rezultat je to vašeg truda i vaše najdragocenije osobine, a to je da ste vredni. I ovih dana to će i doći do izražaja.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite svesni svojih kvaliteta.

BLIZANCI

LJUBAV: Oni koji se nalaze na putovanju mogli bi doživeti ljubav iz svojih snova. Oni koji ne putuju, razmenjivaće lepe ideje sa drugom stranom. Ojačaće poverenje u vezama, a samci će biti skloni da traže samo svoj ideal. Ništa drugo neće dolaziti u obzir.

KARIJERA: Na dnevni red opet će se vratiti neke teme iz prošlosti ili ćete morati sarađivati sa ljudima koji vam baš nisu prijali. Ali šta je, tu je. Treba ostati sabran i profesionalno odraditi svoj deo posla. Kasnije ćete biti zadovoljni što ste se tako postavili.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na zabavu sa prijateljima.

RAK

LJUBAV: Povezanost sa voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama i bavljenjima. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još sami tražiće osobu iz svojih snova.

KARIJERA: Poboljšaće se atmosfera na radnom mestu i uprkos povremenom umoru, vi ćete raditi lakše. Odnosi sa kolegama takođe će postati bolji. Male frustracije mogu se pojaviti zbog finansijskih teškoća koje su prolaznog karaktera.

ZDRAVLJE&SAVET: Učinite nešto za svoju kondiciju.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.