Horoskop za sledeću nedelju: Bika očekuju nove ljubavne prilike, a Škorpiju lažna obećanja

Nedeljni horoskop otkriva šta nas očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja - astro prognoze za svaki znak!

OVAN

LJUBAV: Nedostatak interesa za ljubav rezultat je toga što se previše provodite sa prijateljima. Oni koji su u dužim vezama primetiće da su se malo distancirali zbog društva. Ništa vas ne sputava da sve pokušate spojiti i povezati. Biće zabavno.

KARIJERA: Nećete biti zadovoljni prihodima jer mislite da možete više. Ograničenja će dolaziti zbog spoljnih okolnosti i niko za sada ne može ubrzati stvari. Sagledajte realno šta možete da uradite.

ZDRAVLJE&SAVET: Imate takta i diplomatični ste.

Horoskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop - Uran u Biku donosi životne promene: Vagu očekuje bogatstvo, a Škorpiju oscilacije u ljubaviHoroskop otkriva tajne Urana u znaku Bika - evo šta nas očekuje na ličnom planu do 2026. godine...

BIK

LJUBAV: Pred vama su nove ljubavne prilike, a neke od njih čekaju vas na sasvim neobičnim mestima. Poput onih umetničkih ili sličnih. Biće zanimljivo. Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni mnogim osobama suprotnog pola.

KARIJERA: Volite da vidite konkretne rezultate, a upravo će oni početi da se pojavljuju ovih dana. Možda to neće biti ništa senzacionalno, ali vi ćete u tome prepoznavati činjenicu da ste posao usmerili tamo gde treba. Biće sve dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Prepoznajte šta vam treba, a šta ne treba.

BLIZANCI

LJUBAV: Povremeno se čini kao da je ljubav na nekoj drugoj planeti. Osećaj usamljenosti ojačaće vas, ali objektivno, vaša veza je u redu. Najbolje je da potražite vesele ljude ili zanemarite brige baveći se nečim što volite.

KARIJERA: Radna atmosfera na poslu zahuktava se, a od vas se očekuje sve veći angažman. Vaše radne navike negde su uspavale, pa ćete hitno morati da ih probuditi. Ne pitajte previše, nego se držite pravila posla. Budite profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz finu muziku.

RAK

LJUBAV: Veliki deo svog slobodnog vremena provodićete u sasvim običnim aktivnostima uživajući u nečijoj naklonosti. Bez velike pompe znaćete da cenite sitnice, a voljena osoba vam uzvraća jednakom merom. Bićete zadovoljni i bez velikih zahteva.

KARIJERA: Vreme je dobro za unutrašnje introspekcije, istraživanja u tišini i povučeniji rad. Kako ste uvek okrenuti prema drugima, mnogi vas neće prepoznati kad vas vide kako mirno sedite i predano radite bez puno priče i buke.

ZDRAVLJE&SAVET: Ko ima umetničkih ideja, neka se izrazi.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.