Nedeljni horoskop: Bika očekuju lepe ljubavne prilike, a Blizance bolje poslovna budućnost

Nedeljni horoskop od 20. do 27. maja 2019. godine! Neke znakove očekuju razne kontrole i period pun tenzije, dok će neki uživati u ljubavi i ispšunjenim očekivanjima!

OVAN

LJUBAV: Razmišljaćete o tome da ste mogli učiniti i više, ali nema razloga da budete nezadovoljni. Sada ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onoga što ste postigli u privatnom životu. Malo manje atrakcija, više intimnosti i sve vam na kraju ide u prilog.

KARIJERA: Biće sve više poslova, a posebno onih uslužnog karaktera. Ponekad od svega nećete moći predahnuti, ali najviše će vas uznemiravati što će neki vaši kolege ili saradnici funkcionisati i više nego aljkavo. Pokušaćete da ih usmjeriti da rade savesnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se odmarajte.

Horoskop od 15. do 31. maja 2019. godine: saznajte kakvu sudbinu donosi Merkur u znaku BlizanacaHoroskop od 15. do 31. maja 2019. godine: saznajte kakvu sudbinu donosi Merkur u znaku BlizanacaHoroskop predviđa teške ane i suočavanje sa bolnim istinama, ali i neverovatne darove neba koje treba iskoristiti od 15. do 31.…

BIK

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu uglavnom ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

KARIJERA: Dva koraka prema napred pa jedan prema nazad. Tako bi se mogao opisati vašu radnu nedelje ovih dana. Ipak, kad zbrojite sve, otišli ste barem jedan korak prema napred, a i to je nešto. Razmislite o svojim ambicijama i planovima. Jesu li realni?

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete sve skloniji skrivanju svojih pravih osećaja. To će ponekad izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja prema vama.

KARIJERA: Nastavljate razvijati sve bolju poslovnu budućnost. Ostalo je još malo vremena da se dovrše pripreme. One neće još biti potpuno gotove ove nedelje. Neka vas to ne nervira, jer i sami vidite da sve ipak ide bolje nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite male brige.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.