Horoskop za sledeću nedelju: Bika očekuju divni ljubavni dani, a Strelca napredovanje u karijeri

Nedeljni horoskop - trud će vam doneti veliko zadovoljstvo na svakom polju!

Nedeljni horoskop od 17. do 24. juna 2019. godine!

OVAN

LJUBAV: U ljubavnom životu bićete fokusirani na svakodnevnicu. Nećete imati velike prohteve, nego ćete biti skromniji više nego inače. Oni koji su još sami ljubav će potražiti na običnim mestima i bez pritiska da je moraju naći. To će biti opuštajuće.

KARIJERA: Plodovi vaših napora polako izlaze na videlo, ali ima još dosta toga što treba napraviti. Ipak, sve je više zadovoljstva, pa i napredovanja. Oni čiji je posao menadžerskog karaktera biće pohvaljeni. Svi će imati volje za rad.

ZDRAVLJE&SAVET: Mali problemi sa decom. Nasmejte ih.

Horoskop - zamislite želju dok je Saturn u aspektu sa Neptunom: čudesan spoj ove dve planete mnogima će ostvariti snoveHoroskop - zamislite želju dok je Saturn u aspektu sa Neptunom: čudesan spoj ove dve planete mnogima će ostvariti snovePozitivan aspekt Neptuna i Saturna odvodi nas u predivan svet snova i u narednim danima bićemo pomalo začarani lepotom života.…

BIK

LJUBAV: Možete očekivati kvalitetne ljubavne dane. Ako ste imali probleme sa partnerom, sada ćete se oboje otvoriti i opet početi nalaziti zajednički jezik. Biće još povremenih neprimerenih ponašanja, ali to će biti zanemarljivo u poređenju sa onim što je prošlo.

KARIJERA: Do nedavno ste samo maštali o nekim poslovnim potezima, a sada ćete imati vremena sve to osmisliti i razraditi. Istovremeno ćete se malo više pozabaviti i pitanjima ulaganja. Uskoro ćete pronaći način kako zatvoriti jednu finansijsku konstrukciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Male peripetije sa dokumentima.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete spremniji za nove ljude i nova poznanstva, ali i dalje postoji mogućnost provokacija, pa i rasprava koje vam ne idu na ruku. Radi se o tome da treba paziti kako komunicirate. Zato se ne zalećite. Budite taktični i uviđajni.

KARIJERA: Nastavićete tihu diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovešćete u delo odmah. Tako će se izmenjivati dva stila rada: jedan tiši, a drugi dinamičniji. Vi ćete se bez problema prilagođavati čas jednom, čas drugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradite na svojoj kondiciji.

RAK

LJUBAV: Sve ćete se više baviti onim unutrašnjim, premda nećete zanemariti društvo. Ipak, što se emocija tiče, proradiće vaša introvertirana faza koja je zaista retka. Neki će ljubomorno čuvati svoju ljubav i neće je pokazivati nikome.

KARIJERA: Sve ćete se bolje povezivati sa ljudima iz struke koji nisu iz mesta gde vi radite. Neki će dobiti priličnu količinu informacija kroz koje će proširiti svoja znanja i uspostaviti nove potencijalne saradnje. Bićete saradnik otvoren za sve.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća je poseta rodbine.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.