Horoskop za sledeću nedelju: Bik više nema prepreke u ljubavi, a Strelcu sve ide po planu (do 3. februara 2020.)

Nedeljni horoskop - intezivna ljubav i dobri poslovni interesi!

Nedeljni horoskop od 27. januara do 3. februara 2020. godine!

OVAN

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti nedostižni, ali ne propustite priliku da se predate osobi koju volite. Slobodni Ovnovi, ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVET: Saradnja je ključ uspeha.

Horoskop otkriva ko je vaša SRODNA DUŠA: neverovatna privlačnost i najjača ljubav u ZodijakuHoroskop otkriva ko je vaša SRODNA DUŠA: neverovatna privlačnost i najjača ljubav u ZodijakuSaznajte ko je vaša srodna duša prema horoskopu!

BIK

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine nedelje neke će prepreke jednostavno nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kada ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smjelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine nedelje počinje povoljniji ljubavni period kada će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete delotvorniji. Imate viziju.

ZDRAVLJE&SAVET: Sada znate kako se može živeti kvalitetnije.

RAK

LJUBAV: Oni koji vole voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Usamljeni neka budu strpljivi jer ništa se ne događa preko noći.

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se okuražiti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća su prijatna putovanja.

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.