Horoskop - za samo 2 dana događa se kosmički brak između Sunca i Meseca: evo šta treba obavezno da izbegnete (28. septembar 2019.)

Horoskop za mlad Mesec u znaku vage - donosi nam krizu, a evo na šta treba posebno da obratite pažnju!

Mlad Mesec u Vagi odvija se u subotu, 28. septembra u 19 časova i 28 minuta. Na nebu će se odviti kosmički brak između Sunca i Meseca. Ta dva nebeska tela spojiće se i povezati na 5. stepenu Vage.

Vaga je planeta odnosa, a njen zodijački prostor je mesto gde se sastajemo s drugima. S njom izlazimo u javnost, povezujemo se s ljudima, sarađujemo poslovno i ljubavno. Ona je i simbol braka i veza, zato će narednih nešto manje od mesec dana biti vrlo značajno na tim poljima. Neki odnosi ulaze u fazu preispitivanja, neki još dublje padaju u krizu, dok se neki odnosi oporavljaju i kreću ispočetka. Ovo je bitno vreme i za one koji traže odnos jer se pojavljuje više prilika.

Nasuprot Mladog Meseca smestio se Kiron.

Nešto nas boli? Šta ili ko nas ranjava? Neko drugi ili mi sami sebe svojim odlukama?

Otkriva tajne vaše podsvesti i predviđa budućnost: uradite kratak i jednostavan TEST sa magijom Meseca

Čega se bojimo – napuštanja, izdaje, samoće?

Da li se usuđujemo da donesemo odluku?

Usudimo li se pogledati u svoje nesigurnosti, uverenja ili neke obrasce ponašanja koji ometaju uspostavljanje zdravih odnosa?

Ako da, sada je vreme za isceljenje.

Iscelite sve ono što vas ometa u nameri da poboljšate svoje odnose s drugima. Ako je potrebno, odustanite od veze (prijateljske, ljubavne, kolegijalne) koja vas čini nesrećnima.

Nemojte spašavati one koji se ne daju spasiti, misleći da ćete na taj način dobiti poseban bonus od druge strane, da će vas voleti više jer eto, vi vredite, pomažete joj. Zabluda.

Jesu li u vašem braku, vezi, zadovoljene vaše potrebe ili više mislite na partnera, nego na sebe?

Koja je uopšte vaša vizija zdravog i stabilnog partnerskog odnosa?

Šta očekujete od partnera, a šta od sebe u odnosu?

Dobro je razmisliti, pronaći odgovore na ova pitanja. Uzmite olovku i papir i zapišite sve one stavke koje su vam bitne za odnos – iskrenost, razumevanje, seks, prijateljstvo – o čemu god da je reč…

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.