Horoskop za romantičan i emotivan vikend: kakva sudbina nas očekuje od petka do nedelje (od 17. do 19. februara 2017. godine)

Savršen vikend za susret sa srodnom dušom i zajedničke planove za srećnu i ispunjenu budućnosti! Evo kakve romantične poklone donosi emotivan i nostalgičan vikend...

U petak je Mesec u Škorpiji i u kvadratu s Merkurom u Vodoliji i u kvadratu s Neptunom u Ribama. "To je predivandan", kaže britanski astrolog Gregory Scott. Petak donosi ljubav na višem, zrelijem nivou, uz strast, emotivnost, inteligenciju, čak i planiranje zajedničke budućnosti.

Horoskop zavođenja i vatrene ljubavi: šta nam donosi moćna Venera u Ovnu (do 5. juna 2017. godine)...

Subota je dan kad Sunce izlazi iz Vodolije i ulazi u znak Riba, a Mesec ulazi u Strelca. "Kada Sunce uđe u Ribe, osećanja postaju snažnija", kaže G. Scott. Mesec u Ribama bavi se pitanjem "Šta osećam?", ali je i mnogo pažljiv i nesebičan. Ovde imamo konflikt, dodaje astrolog, jer su i Mars i Venera i dalje u Ovnu pa daju usresređenost na sebe i egoizam, dok Sunce u Ribama želi takvo stanje da ublaži.

U subotu ćemo se osećati pomalo konfuzno i pitati se da li trebamo da budemo pažljivi ili da se trudimo da pre svega zadovoljimo svoje potrebe. U vezi sa Suncem u Ribama stoji i upozorenje o potrebi za disciplinom kod osoba koje su sklone zavisnosti ili su u prošlosti imale problem sa tim, a posebno kod onih koji su nekom programu odvikavanja. Sunce u Ribama jako naglašava osećanja, što je ljudima koji su skloni zavisnostima ponekad teško da podnesu, pa to može biti okidač za novu epizodu zavisničkog ponašanja.

Horoskop najavljuje neočekivanu sreću: Ove 3 prelepe stvari vam donosi retrogradni Jupiter...

Mesec je u nedjelju i dalje u Strelcu, a u kvadratu je sa Suncem u Ribama. "To je odličan dan za planiranje, razmišljanje ili sanjarenje o budućnosti", kaže astrolog. Takođe, nedelja je savršen dan za kratko putovanje ili obavljanje rezervacija za odmor u budućnosti.

Izvor: Sensa klub

Patricia Lucija Tomasović

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.