Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 9. juna

Osećajne duše koje se bore za pravdu - evo šta sve karakteriše rođene 9. juna...

Darežljivi ste i saosećajni; postoji u vama i veći procenat genijalnosti.. Trebalo bi da lepo pišete. U poslu najverovatnije ne bi mogli da ostvarite uspeh ukoliko ga započnete sami. Ali, ukoliko uđete u partnerstvo, predajući najveći deo poslovnih sitnica u ruke partneru, mogli bi.

Sve o moćnom zakonu karme: naučite kako da sami stvarate dobru karmu...

Veoma ste vezani za svoj dom i ne marite mnogo za putovanja, osim, tu i tamo, da vidite neke različite delove sveta. Oprezni ste i konzervativni. Najverovatnije nećete imati sreće u lutriji. Zanimaju vas reforme raznih vrsta; patnja čovečanstva ispunjava vas iskrenim sažaljenjem i ljubavlju.

Poslovni ste i sposobni da započnete velike poduhvate, trudeći se da finansijski deo ne zađe previše u vaš domen. Vrlo ste nezavisni i radije ćete umreti od gladi nego pozajmiti. Ponositi ste i pre ćete patiti u tišini nego što ćete drugima pričati svoje muke. Dobro procenjujete ljudsku prirodu, i možete proceniti čoveka čim ga vidite. Imate dobro oko za razne detalje. Volite da se družite sa ljudima koji se „bave nečim", a jeftina i raskošna strana života vam nije previše privlačna.

Budistički koncept u koji je verovao Dalaj-lama: zašto svaki čovek treba da neguje MUDITU...

Imate čvrste nerve koji vam omogućavaju da budete smireni u kriznim momentima. Pouzdani ste, prezirete nepravdu, volite životinje.

Ako ste žena, nosićete neupadljivu, fino skrojenu odeću, izbegavaćete šljašteći i jeftin nakit.

Vodite računa o svom zdravlju, prvenstveno o glavi i nervnom sistemu.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.