Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 8. juna

Darežljivi emotivci i temperamentna srca - šta karakteriše rođene 8. juna...

Vrlo ste temperamentni i od onih bića čija je nesreća da pate od ćudljivosti. Ta raspoloženja su u velikoj meri u vašoj milosti, pa morate naučiti da ih pokorite. Dosta aktivnosti na otvorenom i jednostavne, umerene dijete učiniće mnogo da ih razvejete. S druge strane, morate naučiti da kontrolišete svoj um, a to možete da naučite da radite jedino tako što ćete proučavati sebe i kontrolisati se. Čitajte neke knjige koje prate novu misao, i to će vam u velikoj meri pomoći.

Budistički koncept u koji je verovao Dalaj-lama: zašto svaki čovek treba da neguje MUDITU...

Izrazito ste muzikalni i možete biti ugledna figura u svetu muzike ako joj se dovoljno posvetite. Vaš karakter krase odlučnost i snaga. Precizni ste i metodični, što je u određenoj meri u suprotnosti s vašim temperamentom.

Dobro predviđate razvoj tuđih poslova, ali ne možete napraviti veliki uspeh u sopstvenom životu dok ne naučite da analizirate sebe i spoznate koje su vaše mane i gde se nalaze vaše slabe tačke.

Molitva za prolećnu obnovu Doreen Virtue...

Čestiti ste, iskreni, darežljivi i dobrodušni. Živo osećate stvari i sposobni ste za iskrenu i trajnu ljubav. Imate velike ideale koji bi mogli biti srušeni ukoliko se ne izvežbate da s najvećom pažnjom odaberete svog životnog partnera. Nemojte postajati nestrpljivi kada stvari ne idu onako kako ste se nadali i očekivali. Sve će se završiti na najbolji način na duge staze, ne toliko daleko ispred.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.