Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 6. juna

Zaljubljiva srca i maštovit um - šta karakteriše osobe rođene 6. juna...

Imate prilično originalne misli i ideje pa biste mogli biti dobar izumitelj, ako bi vam se ukazala prilika. Hrabri ste i ništa ne može da vas odvrati od izvršavanja planiranog posla, kada jednom rešite da ga završite i ako o tome dobro promislite.

Sve o moćnom zakonu karme: naučite kako da sami stvarate dobru karmu...

Vi ste veliki tragaoc za istinom i nikada niste zadovoljni dok ne rešite problem ili ne dođete do dna bilo kog teškog pitanja. Imate istančan osećaj za ravnotežu i pravdu pa možete biti dobar advokat. Veoma intenzivno osećate stvari, pa one ne mogu lako da skliznu iz vašeg uma ili da vas ne dotaknu, kao što je slučaj kod mnogih drugih.

Kada se zaljubljujete, to je duboko i ozbiljno; nikako niste neozbiljni i površni, kao mnogi drugi. Zbog ovog razloga morate očekivati da tokom života doživite veoma veliki broj iskustava koja će vas vrlo povrediti; previše ste osetljivi i dotiču vas stvari koje prosečne osobe jedva da bi primetile.

Kako se osloboditi loše karme: ovo je tajna kako duša prolazi put evolucije...

Morate više voditi računa o svom zdravlju, jer niste baš snažni.

Za brak morate potražiti nekog ko ima iste ideje i težnje kao i vi; u suprotnom nećete biti srećni.

Vaša priroda je teška za upravljanje, a ako je savladate i načinite uspeh u životu, to će vam biti trajno priznanje za vaše samosavlađivanje.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.