Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 6. jula

Mudri ljudi sa dubokim osećanjima - evo šta odlikuje rođene 6. jula...

Odani ste, velikodušni i istinoljubivi. Zanimate se za patnje drugih i saosećate sa njima, što bi vas, ako ste muškarac, moglo zainteresovati za rodbinske odnose. Volite da čitate, naročito filozofiju i knjige moderne misli i slično. U vama postoje i snažne religijske crte. Zaljubljive ste prirode pa mnogo žudite za povezivanjem sa suprotnim polom, čega nikako ne možete da se zasitite. Osećanja su vam duboka. Niste dovoljno svesni mogućnosti koje se pred vama nalaze s vremena na vreme. Upamtite da treba da delate brzo i odlučno.

7 znakova da će Univerzum ostvariti vaše želje: šta znači kada vidite dugu, a šta donose živopisni snovi...

Volite selo, ali uživate i u gužvi i uzbuđenjima velikog grada. Ako ste muškarac, imate izrazite sposobnosti za mehaniku, i možete imati uspeha u avijatičarstvu ili nekom polju koje zahteva posebna znanja i trening. Ako ste žena, vrlo ste emotivni i brzo se zaljubljujete. Skloni ste flertu, a svoja osećanja pokazujete vrlo otvoreno. Volite da se lepo oblačite, i dopadaju vam se sve boje i njihove mešavine.

Budistički koncept u koji je verovao Dalaj-lama: zašto svaki čovek treba da neguje MUDITU...

Imate ukusa u aranžiranju stvari, a ako imate svoj dom, održavaćete ga vrlo urednim. Istovremeno, volite da izlazite i da se dobro provodite. Morate naučiti da život shvatate malo ozbiljnije: upamtite da vaš život ima određenu svrhu, pored toga da se prepuštate užicima. Gledajte na sve s vedrije strane i ne dozvolite nikad sebi da vas savladaju potištenost ili sumornost. Lako ćete to uraditi, samo kada započnete.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.