Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 5. jula

Vredni, ljubazni i odlučni - evo šta karakteriše rođene 5. jula....

Svestrani ste, a život vam je promenljiv s mnogo uspona i padova. Biće pun događaja. Ipak, u celosti, od života ćete dobiti mnogo više nego većina drugih ljudi. Prirodno ste nadareni za pisanje ili govorništvo. Prilično ste fascinirani okultnim i svim onim što je u vezi s okultnim, a i vi sami ste pomalo medijum. Nikada se ne osećate pobeđenim, jer što se dešava više promašaja, to ste odlučniji da uspete.

Duhovni učitelj Osho otkriva šta vezuje srodne duše: evo kako odbijate ljubav od sebe...

Ljubazni ste prema drugima, ponekad i previše, što mogu iskoristiti. Verujete u sebe, u pravdu, kao da sve zavisi od vas. Imate dobar njuh za posao, pa bi bez sumnje mogli da napravite veliki uspeh kada biste pokrenuli sopstveni posao. Previše ste nezavisni da bi radili za druge. Uvek ste uposleni, ne dozvoljavate da trava raste pod vašim nogama. Iako se nekad pravite da ne marite za suprotni pol, privlačnost je ipak tu i pojavljuje se tu i tamo kada je najmanje očekujete.

6 stvari koje treba čuvati u srcu: ove tajne nikome ne smete da otkrijete...

Ako ste žena, vi učite o životima drugih - vi ste osoba kojoj se drugi obraćaju kada ih zadesi nevolja. Nežni ste i vezani ste za svoj dom. Trebalo bi da se udate za muškarca koji je rođen u aprilu, oktobru ili decembru. Ponedeljak je vaš najbolji dan kada bi trebalo da započinjete neke poduhvate. Pink,, krem i svetlo plava su boje koje bi trebalo da nosite. Budite malo spontaniji i zabavniji, to će vam doneti mnogo više poštovalaca.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.