Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 31. maja

Originalne i poetične duše - šta karakteriše rođene 31. maja...

Vrlo ste promenljivog karaktera koji je teško definisati. Zapravo, ni vi sami ga ne razumete uvek. Volite prirodu, decu i životinje. U vama, manje ili više, postoji crta religioznosti, ali ni u kom slučaju niste pravoverni. Dobar ste organizator, sposobni i poslovni. Imate snažne sklonosti ka književnosti pa bi mogli da pišete poeziju ako bi probali. Niste veliki ljubitelj druženja - radije volite da ste sami sa svojim mislima.

20 poruka koje šalje boginja Lilit svim ženama: evo gde leži vaša moć boginje...

Možete biti vrlo uspešni u poslu i grubo se probijati pored drugih, ne mareći za njihova osećanja. Imate velike zalihe energije koju obilno rasipate. Volite dobru hranu; morate se čuvati prejedanja, a naročito prepijanja. U svakom poduhvatu proračunavate cenu i retko ćete ostaviti poslove za koje ste zainteresovani.

4 pitanja koja stvaraju lakoću i mir u vašem životu: osetite proleće svim čulima, osetite radost...

Ako ste žena, volite sve lepo i imate dobar ukus i originalnost koje prikazujete u svom odevanju i svom domu. Kamen koji bi za vas bio povoljan je Mesečev kamen. Subota bi bio srećan dan za vas da započnete bilo kakav poduhvat. Osmi januar se može pokazati kao naročito srećan dan za vas.

Pronađite svoje sopstvene mane tako što ćete se samoanalizirati i rešiti da ih pokorite. Tako ćete dostići uspeh i trajnu sreću.

Izvor: Tarot riznica

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.