Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 30. maja

Tihe osobe koje se bore sa vetrenjačama - šta karakteriše rođene 30. maja...

Vi ste malo više ozbiljnog uma zarad sopstvenog dobra. Naučite da se razvijate, da širite svoju ljubav nad širim područjem; zauzvrat ćete biti voljeniji. Naučite da trošite svoj novac otvorenije ruke; zauzvrat će vam dolaziti više novca. Vaš um je pravičan i nepristrasan, i ide pravo u suštinu, bez obigravanja oko panja.

Kako se osloboditi loše karme: ovo je tajna kako duša prolazi put evolucije...

Tihi ste i rezervisani. Mada su to dobre osobine, morate naučiti da u situacijama kada se dese ispadi, one postaju mane i znak previše samoanaliziranja i opreza.

Originalni ste, intuitivni, volite sportove na otvorenom, naročito je to mogao biti slučaj u mladosti. Veoma volite knjige, takoreći ste knjiški moljac. Vaša interesovanja su pretežno u okviru nauke, ali imate ukusa za dobru muziku, mada verovatno ne umete da svirate nijedan instrument. U životu ćete dosta putovati, ali tek nakon što otpočnete njegovu drugu polovinu.

Sedam ključeva za tajnu uspešne veze...

Niste emocionalni ili demonstrativni tip, ali imate snažna osećanja i snažno ste privučeni suprotnom polu. Diplomata ste, brzo razmišljate, ali ne volite nikakve fizičke napore. Možda ste malo više skloni tome da se bijete sa vetrenjačama umesto da se jednostavno izopštite. Negujte samopouzdanje; naučite da kažete NE. Živite svoje najveće ideje i bićete u prilici da ostvarite velike stvari pre smrti.

Izvor: Tarot riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.