Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 30. juna

Rođeni pod srećnom zvezdom i talentovani - šta karakteriše osobe rođene 30. juna...

Nadareni ste za umetnost i književnost - ovo se ističe iznad svega u vezi s vašim karakterom. Oslanjate se na sopstvene snage i imate prilično snažnu volju. Uglavnom ste uspešni u poduhvatima koje započnete, a ljudi su naučeni da vam veruju i da se oslanjaju na vas znajući da će vaš posao biti dobro završen. Imate jasnu viziju o životu i stvarima uopšteno; verovatno ste vrlo popularni u krugovima u kojima se krećete. Imate dobro izbalansiran temperament, između intelekta na jednoj strani i emocija na drugoj. Poput Cezara, čuvajte se Martovskih ida.

7 znakova da će Univerzum ostvariti vaše želje: šta znači kada vidite dugu, a šta donose živopisni snovi...

Vaš život protiče u ciklusima - nekad ste vrlo uspešni, a nekad ne. Naučite da čekate svoje vreme, izbegavajući periode neuspeha, a tiho se pripremajući za ono vreme kada će se stvari pokrenuti u vašem pravcu. Ne pokušavajte previše u nepovoljnim periodima. Vrlo ste nežni, ali imate i dobar smisao za humor; zabavni ste i zbog toga omiljeni. Volite da čitate. Takođe, verovatno, volite igre na otvorenom i sportove svih vrsta. Trebalo bi da imate i dobar glas za pevanje kome je potrebno školovanje.

Značenje astroloških kuća: šta o našoj sudbini govori prva kuća u natalnoj karti (HOROSKOP)...

Verovatno ste vrlo dobar kozer, ali ako ste povučeniji trebalo bi da negujete umetnost izražavanja, što vam povremeno može biti vrlo korisno. Strogo vodite računa o odevanju i nikada nemojte dozvoliti sebi da padnete ispod nivoa koji smatrate svojim najboljim. Možda ćete naslediti izvesnu sumu novca između svoje 20. i 25. godine; ako ne tad, onda oko 36.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.