Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 29. juna

Maštovita srca željna avanture - šta karakteriše rođene 29. juna...

Vi ste od onih ćudljivih, maštovitih ljudi koji radije žive svoje ideale i mogućnosti, nego životne stvarnosti. Uvek se nadate da će nešto iskrsnuti i olakšati vam život; ali nikad neće osim ako sami, sopstvenim naporima ne gurnete lopticu da se kotrlja. Naprasiti ste i osetljivi na omalovažavanje i sve što pogađa vaša osećanja. Sentimentalni ste, bez da ste budalasti u vezi s tim; sposobni ste za snažnu i trajnu ljubav, ali i zahtevate od drugih dosta.

Bob Proktor otkriva tajnu za privlačenje obilja: evo kako se otvoraju vrata bogatstva...

Stvar koja kod vas nikada ne zastareva: razmišljate o nečemu i nikada se ne umorite od razmišljanja o tome. Volite putovanja i verovatno ćete videti dobar deo sveta pre nego što se vaš život okonča. Naročito vas privlači Orijent i predivni Istok sa svojim zlatnim zalascima sunca i bogatom pojavom.

Sedam ključeva za tajnu uspešne veze...

Dobro rasuđujete, ali više kada je reč o poslovima drugih nego kada je reč o vašim. Vrlo ste nadareni za pisanje, pa se možete probiti u svetu kao pisac ili spisateljica. Okultn i misteriozne stvari vas vrlo fasciniraju, a i sami ste manje ili više spiritualni ili senzitivni. Negujte više samokontrole, i jaču volju i svrhu.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.