Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 29. jula

Uspešni, radosni i taktični - evo šta karakteriše rođene 29. jula....

Naginjete tome da budete pesimistični i cinični. Imate raspoloženja kada vam se čini da je sve mračno, kada ne vidite ništa lepo niti se u bilo čemu veselite. A opet, već narednog dana možete biti opijeni radošću življenja. Ovi naleti melanholije su većinom uzrokovani zdravstvenim stanjem, pa morate više voditi računa o tome, izbegavati svu začinjenu, masnu i tešku hranu, i održavati funkciju jetre unošenjem kiselog voća i vežbanjem. Snažno ste privučeni čudnom i stranom. Sve što je neobično i van uobičajenih tokova vas fascinira. Volite stare ruševine i zamkove i sva mesta gde su velikani živeli i voleli, poput Egipta, Grčke, Rima itd.

Poetični ste i možete napisati lepe stihove, ako ikada odlučite da se ozbiljno time pozabavite. Prirodno ste naučnog uma, koji koristite u svemu što radite, čak i kada je reč o životima i motivima drugih. Naučite lekciju da previše egzaktnosti i analiziranja uništava prirodnost i spontanost, i tako lišava život polovine svog šarma. Želite bolje uslove pa stalno protestvujete protiv sveta kakav je. Znatiželjni ste i imate žeđ za znanjem koju nije lako zadovoljiti.

Imate smisla za biznis i bez sumnje možete uspeti zahvaljujući svojim sposobnostima organizacije i kontrole. Nežni ste i osećajni, ali vrlo strogi u svojim potrebama. Ako ste žena, naginjete tome da zapovedate, da budete nadmeni i da imate visoko mišljenje o sebi. Sve to nije neopravdano, ali nisu kvaliteti koji su poželjni. Zaustavite to!

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.