Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 29. avgusta

Vitalni, marljivi, načitani!

Čudni ste i u svemu vidite smešniju stranu. Vaš smisao za humor je vrlo istančan i zabavne su vam situacije koje drugima nimalo nisu. Volite luksuz i najbolje od svega. Ne podnosite siromaštvo i učinićete sve napore da poboljšate sebe, i da se izdignete iznad svog trenutnog stanja na nivo koji je bolji i koji će bolje izraziti vašu pravu ličnost. Prilično ste vitalni i možete obaviti izuzetne količine posla. Vrlo ste precizni i marljivi u svemu što radite. Načitani ste i volite knjige.

Ako ste žena, verovatno vas scena veoma privlači, pa imate želju da se nađete pod reflektorima. Veoma vas zanimaju čudne i bilo kakve okultne i spiritualne stvari, što vas nagoni da im posvećujete više vremena nego što ga imate na raspolaganju za njihovo istraživanje. Imate njuh za vesti pa bi mogli biti izvrstan novinar, bez obzira da li ste muškarac ili žena. Budite oprezni u svemu što preduzimate tokom maja meseca. Osobe koje su rođene tokom oktobra ili decembra mogu biti prikladne vašem temperamentu. Zahtevate mnogo od onih koje volite, ali volite i da dajete zauzvrat.

procitajte.jpg

Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 28. avgusta

 

Rođeni ste kao jedan od genijalaca na ovom svetu pa bi trebalo da negujete taj dar koji vam je priroda dala. Imate sklonosti ka umetnosti i muzici, i pristupate im kao retko ko. Takođe, volite književnost i poeziju, i sami možete pisati kao što umete da cenite tuđe radove.

Opet, u značajnom obimu je vaš um naučno orijentisan i imate odličnu memoriju. Intuitivni ste i dobro procenjujete ljudsku prirodu; religiozni ste i filozofski nastrojeni, a zanimaju vas i okultne i spiritualne stvari.

Puno čitate i bukvalno gutate knjige svih žanrova. Novac ćete zarađivati bez mnogo problema. Volite putovanja i ona će biti važan deo vašeg života. Zaljubljive ste prirode i vrlo strastveni.

Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 27. avgusta

Darežljivi ste, maštoviti, ali ponekad i kapriciozni. Vredan ste radnik, i u svemu vas zanimaju samo činjenice. Ako ste žena, imate fin um, nežnu i pitomu prirodu, mada ste u ranoj mladosti mogli biti vrlo nestalni.

Vrlo ste energični i aktivni, i možete juriti naokolo kada nešto treba da se uradi, s bilo kim. Dobrog ste pamćenja i bistrog uma u svim poslovima. Jasni ste i direktni, niste lakomisleni niti pretvorni. Vredan ste radnik i čvrsto se držite posla. Sve indikacije govore o tome da ćete u tome biti vrlo uspešni i da ćete prikupiti dosta imetka pre smrti. Morate naučiti da budete popustljiviji prema tuđim manama, i upamtite da je iskustvo jedini pravi učitelj i da se deo toga mora nalaziti u svemu, bez obzira koliko razuman bio savet koji vam se da.

Meditacija u skladu s horoskopskim znakom...

Muškarci i žene rođeni ovog dana se bitno razlikuju u karakteristikama. Ako ste žena, vrlo verovatno volite da se družite, volite pozorište i operu. Volite da igrate karte, volite ples i sve društvene zabave. Treba da naučite da smanjite ove doživljaje, jer ako to ne uradite, jednog dana ćete imati neugodno buđenje pa ćete se teško s tim nositi. ene bi trebale da budu malo senzibilnije i pažljivije; muškarci manje. Na ovaj način će se napraviti srećna pomešanost.

Horoskop za rođene 26. avgusta

 

Tačni ste i pažljivi u svemu što preduzimate. Veoma pazite na izgled, i volite da je vaš dom uredan i dobro održavan. Veoma ste iskreni u svojim prijateljstvima i ljubavima; domaćinski ste tip i volite dom. Mada volite putovanja i svet, ekstravagancija i eksponiranost vam neće biti zanimljivi nakon mladosti. Pravedni ste i darežljivi i niko vas ne može optužiti da niste široke ruke kada imate novca.

Živeti i voleti posle razvoda...

Volite da čitate i privlače vas svi poslovi u vezi sa književnošću. Imate snažnu emocionalnu prirodu, sposobni ste da duboko i trajno volite. Imaćete puno interesovanja u životu; uspinjaćete se postepeno, ali stalno. Imate dobre izvršne sposobnosti, možete naređivati drugima. Iako vam se isprva bude činilo da ćete novac zarađivati teško, kasnije u životu će vam dolaziti redovno i stabilno. Nemojte dozvoliti sebi da vas pokvari laskanje, na koje niste imuni.

Izvor: Astro riznica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.