Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 28. maja

Verni prijatelji i osobe moćne energije - evo šta karakteriše rođene 28. maja 2017. godine...

Imate brz i živahan um - onaj koji munjevito vidi stvari i brzo dela. Vođeni ste snažnim impulsima, mada se skloni da ih sledite previše slobodno. Volite igre na sreću i u vezi s tim imate dosta sreće.

Duhovni učitelj Osho otkriva šta vezuje srodne duše: evo kako odbijate ljubav od sebe...

Verovatno imate izvanredne snove, koji vam se čine vrlo simbolički; samo kada bi umeli da ih pravilno protumačite. Vrlo ste osetljivi na omalovažavanje, a izuzetno cenite svaku ljubaznost koja vam je učinjena.

Imate snažno strastvenu prirodu koja je sputana tragovima strahova i strahopoštovanja koji vam nikad ne dozvoljavaju da previše zastranite. Volite dom i druženje s prijateljima. Molgi bi da pišete dobru poeziju, ako bi se potrudili. Privlače vas novi kultovi, nove ideje i nove religije. Bez sumnje možete izvlačiti od njih mnoge nove istine, ali nemojte biti zavedeni onim što čujete niti da verujete svemu što vam se kaže. Vi ste od onih osoba kojima su potrebna uzbuđenja, pa zbog toga nećete biti dugo srećni u provinciji.

Zašto nemam sreće u ljubavi: zbog ove greške ne možete da imate stabilnu i srećnu vezu...

Ako ste žena, izgledaćete dobro u odeći sa naborima i ukrasima, a dodatno možete nositi i nakit. Ovo je verovatno jedna od vaših slabosti - nikada vam nije dosta kupovine i isprobavanja tih sitnica.

Ako ojačate svoju volju, neće postojati ništa što nećete moći da postignete, jer sa svojom prirodnom nadarenošću možete postići veliki uspeh u životu.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.