Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 28. juna

Nežne duše velikog srca - evo šta karakteriše rođene 28. juna...

Dobar ste proučavalac ljudskog roda, što vas silno zanima. Povremeno bivate zajedljivi i cinični, ali ste duhoviti pa zabavljate i sebe i one koji se nalaze uz vas. Bistri ste i veoma dobro društvo. Širokogrudi ste, velikog srca i saosećajni. Imate veliki talenat za pisanje pa bi trebalo da omogućite sebi pisanje fikcije, poezije ili eseja. Muzikalni ste i mogli bi svirati neki instrument, ali verovatno ne klavir. Dobro oponašate što vas čini dobrim glumcem.

HOROSKOP iskrene ljubavi i porodične sreće: šta nam donosi Sunce u znaku Raka (do 22. jula 2017. godine)

Volite dobru hranu i piće, i pravi ste boem. Ako ste žena, onda ste izuzetno posvećeni svom domu i bićete dobra majka. Umetnička ste duša, pa možete pokazivati originalnost i dobar ukus u odevanju ili dekorisanju itd. U poslu nećete biti uspešan muškarac ili žena, po svemu sudeći, jer vaši ukusi i talenti ne idu u istom smeru. Ali, možete imati priličan uspeh ako se sa nekim udružite

Ne koristite svoj um dovoljno i trebalo bi da vežbate umetnost koncentracije. 17. oktobar se može pokazati kao srećan dan za vas, a ovog dana se mogu dešavati neke od najčudnijih i najvažnijih stvari u vašem životu. Negujte više nezavisnosti i moć svrhe, i načinićete život uspešnijim.

Izvor: Astro riznica

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.