Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 27. juna

Privlačni, iskreni i tajanstverni - evo šta karakteriše rođene 27. juna...

Pristup životu i interesovanjima vam je više emocionalni nego racionalni, oslanjate se više na svoja čula i stimulanse. Temperamentni ste i možete biti dobar umetnik, bilo da je u pitanju scena, slikarstvo, vajarstvo ili muzika.

20 poruka koje šalje boginja Lilit svim ženama: evo gde leži vaša moć boginje...

Vrlo ste osetljivi, imate snažnu strastvenu prirodu pa dozvoljavate sebi da budete prebrzo zaneseni svojim osećanjima, zaboravljajući deo o diskretnosti. Verovatno ćete mladi stupiti u brak, ali vodite računa da partnera odaberete mudro, da pustite da vaša glava pomogne srcu u odabiru životnog saputnika.

Paolo Koeljo otkriva tajnu prave ljubavi: kako da pronađemo srodnu dušu i privučemo ljubav u svoj život...

Ako ste žena, do ekstravagancije volite odeću, nakit i tričarije svake vrste. Nezavisni ste u razmišljanju i delanju, i možete živeti svoj život zadovoljno, bez pomoći ili saveta drugih. Imate bujnu maštu koju morate držati pod kontrolom, jer ćete u suprotnom upasti u razne nevolje. Volite da čitate i često možete sedeti mirno čitav dan, čitajući i promišljajući o pročitanom. Volite dobru zabavu i dobro provedeno vreme, oko sebe uvek imate velik broj prijatelja. Precizni ste i metodični, uredni u svemu što radite. Posvećeni ste, nežni i iskreni. U celosti, vi ste vrlo prijatna i privlačna ličnost.

Izvor: Astro riznica

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.