Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 27. jula

Originalni i nestrpljivi umetnici - evo šta karakteriše rođene 27. jula...

Vatreni ste i nestrpljivi, što vam je nekad teško da kontrolišete. Imaćete mnogo uspona i padova u životu, mnogo teških bitaka, naročito sami sa sobom, ali ćete biti pobednik ako odlučite da pregrmite određene periode neprijatnosti da bi na kraju likovali. Vaša priroda je dvostrana - dva sopstva koja su vrlo različita. Volite književnost, umetnost, muziku i dramu. Hedonista ste, mnogo volite hranu i piće itd. Vodite računa da vas to ne odvede ka sunovratu. Naučite vrednost i moć navika, bilo da su dobre ili loše.

Da li u vašem telu i prostoru vladaju niže ili više energetske frekvencije: evo kako da otkrijete prisustvo duhova i anđela...

Originalni ste i spontani, a ako ste žena, te vas sposobnosti mogu načiniti popularnim zbog toga što će vas navoditi da povremeno govorite zabavne stvari. Ako želite da uspete, morate naučiti o vrednostima novca i kako ga sačuvati. Ako to uradite, na duge staze će vam se to izuzetno isplatiti. Magnetični ste i imate neobično fascinantnu ličnost koja utiče na suprotan pol tako da vam veruju - nekad i previše. Iznad svega, naučite da se koncentrišete!

Izvor: Astro riznica

 

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.