Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 27. avgusta

Druželjubivi i energični ljudi bistrog uma - evo šta karakteriše rođene 27. avgusta...

Vrlo ste energični i aktivni, i možete juriti naokolo kada nešto treba da se uradi, s bilo kim. Dobrog ste pamćenja i bistrog uma u svim poslovima. Jasni ste i direktni, niste lakomisleni niti pretvorni. Vredan ste radnik i čvrsto se držite posla. Sve indikacije govore o tome da ćete u tome biti vrlo uspešni i da ćete prikupiti dosta imetka pre smrti. Morate naučiti da budete popustljiviji prema tuđim manama, i upamtite da je iskustvo jedini pravi učitelj i da se deo toga mora nalaziti u svemu, bez obzira koliko razuman bio savet koji vam se da.

Meditacija u skladu s horoskopskim znakom...

Muškarci i žene rođeni ovog dana se bitno razlikuju u karakteristikama. Ako ste žena, vrlo verovatno volite da se družite, volite pozorište i operu. Volite da igrate karte, volite ples i sve društvene zabave. Treba da naučite da smanjite ove doživljaje, jer ako to ne uradite, jednog dana ćete imati neugodno buđenje pa ćete se teško s tim nositi. ene bi trebale da budu malo senzibilnije i pažljivije; muškarci manje. Na ovaj način će se napraviti srećna pomešanost.

procitajte.jpg

Horoskop za rođene 26. avgusta

 

Tačni ste i pažljivi u svemu što preduzimate. Veoma pazite na izgled, i volite da je vaš dom uredan i dobro održavan. Veoma ste iskreni u svojim prijateljstvima i ljubavima; domaćinski ste tip i volite dom. Mada volite putovanja i svet, ekstravagancija i eksponiranost vam neće biti zanimljivi nakon mladosti. Pravedni ste i darežljivi i niko vas ne može optužiti da niste široke ruke kada imate novca.

Živeti i voleti posle razvoda...

Volite da čitate i privlače vas svi poslovi u vezi sa književnošću. Imate snažnu emocionalnu prirodu, sposobni ste da duboko i trajno volite. Imaćete puno interesovanja u životu; uspinjaćete se postepeno, ali stalno. Imate dobre izvršne sposobnosti, možete naređivati drugima. Iako vam se isprva bude činilo da ćete novac zarađivati teško, kasnije u životu će vam dolaziti redovno i stabilno. Nemojte dozvoliti sebi da vas pokvari laskanje, na koje niste imuni.

Horoskop za rođene 25. avgusta

 

Volite mir, pa želite da vodite miran i tih život, bez razdora i raznoraznih nevolja. Dosta ste religiozni. Mogli bi biti dobar govornik jer imate vrlo prijatan glas, lepu pojavu i magnetičnu ličnost. Intelektualni ste tip, vrlo načitani jer volite knjige. Trebalo bi da umete lepo da pišete. Ako ste žena, možete biti sifražetkinja, ali ne od onih agresivnih i militantnih - vaša priroda to ne dozvoljava.

Kako nam univerzum donosi sreću...

Nežni ste, istinoljubivi i posvećeni, i bili bi vrlo domaćinski tip ako bi imali sopstveni dom. trebalo bi da stupite u brak rano. Volite decu. Vaš život je pun žudnji i čežnji koje nisu uvek zadovoljene. Gajite ideale u svojim težnjama, pa je možda to razlog što vam je teško da ih u svom okruženju ostvaite. Imate veliko srce i saosećajni ste. Vrlo ste usamljeni ponekad, čak i kada ste u društvu drugih, i imate osećaj da vas niko ne razume do vas samih. Imate buran unutrašnji život do kog niko ne može da dopre. Ipak, sreća vam je naklonjena i doći će vam kroz brak.

Izvor: Astro riznica

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.