Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 26. maja

Nežne duše koje treba da prate intuiciju - evo šta karakteriše rođene 26. maja...

Vi ste pažljivi, metodični i razboriti. Možete biti brižljiv upravnik ili, ako ste žena, dobra domaćica. Uredni ste i uvek mnogo vodite računa o svom spoljašnjem izgledu. Volite da čitate i veoma vas zanimaju naučne stvari. Možete biti dobar matematičar, a ako ste muškarac inženjer ili vrhunski računovođa. Imate talenta za muziku pa se možete, bez sumnje, baviti komponovanjem ako se oprobate; ili možete svirati klavir.

Majka, ljubavnica, supruga, ćerka: kako ujedinjiti sve svoje ženske identitete...

Prijatni ste i saosećajni, verni u svojim prijateljstvima; ljubav dajete samo onda kada je istinski u duboko osećate. Dobro opažate stvari, povučeni ste i tihi. Uskovidi ste za sopstvene greške koje na vrlo neobične načine previdite. Morate naučiti da se dajete slobodnije, jer se samo voljenjem zaslužuje ljubav.

Mantre za uspeh: 20 stvari koje pametni ljudi često govore sami sebi...

Ako ste žena, imate zajedljive opaske na račun drugih - navika koje se morate rešiti. Uvek vodite računa da poštujete svoju reč, jer nema ničeg važnijeg u životu do imati reputaciju da ste dobri onoliko koliko vaša reč. U pojedinim momentima možete biti spiritualno nadahnuti i imati čudne osećaje i impulse koje ne možete da razumete.
Oslanjajte se na svoje resurse, nemojte previše verovati drugima pa ćete imati dug, srećan i vrlo uspešan život.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.