Horoskop za rođene na današnji dan: karakter i sudbina rođenih 26. juna

Njihovo drugo ime je ljubav - šta karakteriše osobe rođene 26. juna....

Ozbiljni ste, dobro procenjujete stvari i imate vrlo dobro pamćenje. Nauka i filozofija vas privlače iznad svega, i vi osećate, s vremena na vreme, da ste čitav život posvetili ovim različitim temama, u pokušajima da otkrijete skrivene strane prirode, koje nijedan čovek još uvek nije razotkrio. Okultne i misteriozne stvari vas privlače, ali samo dotle dok mislite da možete da ih objasnite i nađete prirodne uzroke fenomena koji vidite.

7 znakova da će Univerzum ostvariti vaše želje: šta znači kada vidite dugu, a šta donose živopisni snovi...

Imate sklonosti da se ljutite zbog tričarenja - od toga se morate izlečiti. Upamtite reči Roberta Stivensona:" Nežnost i radost, to su savršene dužnosti. Čovek koji ovlada ovima u sebi, osvojiće čitav svet". I ovo je istina koja važi i za muškarce i za žene. Trebalo bi da naučite kako da pronađete sebe, jer kad to jednom postignete sve drugo će doći prirodno i slediće svoj takt. U stanju ste da volite vrlo duboko, a ako ste žena, bićete dobra majka i supruga, i posvećeni svom domu i deci. Takođe, svom životnom partneru dajete obilje ljubavi i očekujete isto toliko zauzvrat. Nemojte se razočarati ako vam se ne bude vraćala ista količina ljubavi.

Kako se osloboditi loše karme: ovo je tajna kako duša prolazi put evolucije...

Kod muškaraca, ljubav je više fizička, dok je kod žena istančana i duhovna. Uzmite ovo kao nešto što se podrazumeva, kao deo ljudske prirode, i naći ćete da je život mnogo lakši i da ćete vi biti mnogo srećniji. Ako ste muškarac, obraćate pažnju na detalje, dobro procenjujete i možete biti dobar mehaničar. Volite muziku i poeziju i imate velike književne talente koje bi trebalo da negujete. Verujte svom višem biću, živite za to i sve će biti u redu.

Izvor: Astro riznica

Ostali članci

Inicijalizacija u toku...

Komentari

Samo članovi kluba mogu da šalju komentare. Prijavite se ili se registrujte. Registracija je besplatna.